Monday, March 10, 2014

Horoscop Aprilie 2014 Gemeni

Venus, planeta iubirii și de cupluri, va fi în cele din urmă într-o poziție favorabilă, după patru luni în care acesta a fost intr-o zona destul de gri a horoscopului. Jupiter, stapanul casei Gemenilor de relatii, va fi bine susținută. Și Mercur, seful Gemeniilor , va sta aproape de Venus în prima parte a lunii Aprilie 2014, iar în a doua parte va da o mână de ajutor lui Jupiter. Nu trebuie să fii un geniu pentru a pune lucrurile cap la cap și pentru a trage o concluzie: in aprilie 2014 relațiile voastre se vor dezvolta bine Oprește-te!

Corolarul va fi valabil doar pentru relații stabile și testate ,numai. Poveștile de dragoste incipiente, sentimentele pasionale si aventurile galante pot lua transformări dramatice, pot fi supărătoare și problematice. În aprilie 2014, impulsul erotic al Gemenilor vor tind să fie nesăbuite și de a genera imprudență. Riscul de boli cu transmitere sexuala nu este de neglijat. O mulțime de muncă grea, destul de dificial de a o face, dar cu satisfacții în consecință mari, acesta este predictia pentru munca si cariera pentru aceasta luna. Situat în casa Gemenilor de muncă, Saturn va cere pentru efort, tenacitate și perfecționism.

Din fericire, aceasta va fi în relații de prietenie cu Jupiter, Marele Benefic, care promite împlinire și expansiune și care (din fericire) este în casa Gemenilor de bani. Prin urmare, munca ta va fi fructuoasă. Și asta nu e tot. În aprilie 2014, Saturn va fi, de asemenea, într-o relație bună cu Soarele, care promite succes și luminozitate și care (din fericire din nou!) va fi tocmai în casa Gemenilor de carieră și de succes. Cu alte cuvinte, veți beneficia de glorie, în plus față de bani!

Și dacă socotim faptul că Mercur, domnitorul Gemenilor, a reluat mersul direct, la sfârșitul lunii februarie și este acum în poziția de top a horoscop, acesta va deveni foarte clar că luna aprilie va fi una dintre cele mai profitabile luni ale lui 2014. Nu contează cât de ocupat vei fi, nu ignora sănătatea! Programați activitățile în așa fel încât să permiteti suficient timp pentru odihnă și o anumită ordine în viața ta de zi cu zi. În aprilie 2014 ai recomandat pentru a evita condiții necorespunzătoare ( umezeală, lumina insuficienta, zgomot puternic, frig, etc), excese și stres prelungit. Nu trece peste entuziasm, încerca să gândesti rațional!