Friday, March 7, 2014

Horoscop 2015 Balanta

Sub crucea cardinala format de Uranus, Jupiter, Marte si Pluto, în primele șapte luni ale anului 2015, zodiile Berbec, Rac, Balanta și Capricorn nu vor avea viață foarte usoara. Pentru Balante, principala problemă va fi tranzitul lui Marte ", prin semnul lor. Dacă este bine asteptat, Marte va aduce energie, inițiativă, intensitate și de acțiune bine coordonată. Dacă este prost asteptata, acesta va aduce impulsivitatea, graba și nepăsare și-l va predispune la conflicte și incidente. Opozitia lui Marte cu Uranus va dubla probabilitatea de surprize neplacute, piața Marte-Jupiter va amplifica problemele și Marte-Pluto va avea un potențial distructiv.

Dincolo de impactul asupra relațiilor și carierei, sănătatea ar putea fi, de asemenea, afectata. "Specialitatile" lui Marte sunt accidentele, leziunile sau incendiile, interventiile chirurgicale, infectiile, inflamatiile, hemoragiile, durerile musculare sau problemele de sange. Opozitia Marte-Uranus și Marte-Jupiter va amplifica riscul de accidente, în special cele cauzate de mașini , dispozitive, mașini sau obiecte potențial periculoase (arme, explozivi, obiecte ascuțite, fierbinți, inflamabile, etc.). Pentru calmarea spiritelor , veți avea de a canaliza și de a folosi energia eliberată de crucea cardinal și mai ales de către Marte. Cele mai eficiente moduri de "ardere" va fi sustinuta de activitatea fizică, lupta pentru o cauză nobilă, creație și de caritate.

 Trecând la un alt punct, cazarea, proprietățile, părinții și familia vor avea nevoie de atenție și prudență în primul trimestru din 2015, în special în luna ianuarie. Pentru Balante, motto-ul din prima jumătate a anului 2015 va fi "prudență și moderație". A doua parte va fi relaxata, aceasta nu va pune probleme speciale. Cu Uranus în casa Balantei de relații, perioada 2011-2018 va fi trepidanta, marcata de schimbări ce privesc cuplul sau partenerul de cuplu. Pentru a trece cu succes prin intermediul acestor ani, veți avea nevoie de reglare și bunăvoință. Mai mult decât oricând, în prima parte a anului 2015, deoarece Uranus va fi prins într-o configurație tensionată. Și există mai mult decat atat. Stapanul casei Balantei de relații, Marte, va fi în ciclul de miscare retrograda exact in Balanta, unde va rămâne neobișnuit de mult timp: între 07 decembrie 2014 și 26 iulie 2015. Acest lucru de lungă ședere ar putea avea un impact important asupra vieții de cuplu. In teorie, Marte retrograd in Balanta ar amplifica initiativa de sexualitate și dragoste, te face mai dorit și aduce pasiune in viata ta. Este doar că Marte va fi iritat de opoziția cu Uranus și de pătratul cu Jupiter și Pluto și va tinde să scoată partea sa negativă, agresiva și conflicte.

Dincolo de tendința spre dezacord, va fi pericolul de izbucniri sau chiar rupturi, mai ales în cazul în care horoscopul personal predispune. Mai mult decât atât, Venus, planeta iubirii și conducătorul Balantei, va fi, de asemenea, în ciclul de miscare retrograda. Perioadele cele mai complicate vor fi ianuarie, martie, aprilie și primele două decade ale lunii mai 2015. Tranzitul descris mai sus ar putea aduce, totuși, povesti de dragoste pasionale . Dar ele vor tinde să se tulbure și să se încheie prost. În iulie 2015, tensiunea se va risipi ca și în cazul în care acesta nu a fost niciodată acolo armonia va veni la loc înapoi în relațiile Balantelor. Sub un triunghi splendid, între Marte, Jupiter și Uranus , cea de a doua parte a lunii septembrie și tot în luna octombrie 2015 va promit iubire fericita și pentru satisfacerea pentru viata de cuplu a Balantei.