Friday, March 7, 2014

Horoscop Aprilie 2014 Taur

În cazul în care prezența restrictiva a lui Saturn în casa de cupluri a Taurului nu a fost suficienta, Marte (care este conducătorul casei de cupluri a taurului) va începe mișcarea sa retrograda la 1 Aprilie 2014. Și se va merge până in 20 mai. Miscarea retrograda este nenatural și aduce anomalii, blocuri și alte inconveniente. Taurul va trebui să aibă un moral foarte bun sau o relație foarte puternică pentru a trece peste această perioadă fără "turbulențe".

Chiar și așa, cu toate acestea, încă mai pot fi probleme in aprilie 2014. Posibilele probleme medicale sau profesionale le puteți modifica in armonie personala și același lucru se poate întâmpla în cazul în care va trebui să faceti față unor obstacole care vin din exterior sau a unor obligații neplăcute și împovăratoare. Din fericire însă, Taurul este un robust și un norocos semn zodiacal, astfel încât veți termina, probabil bine în cele din urmă. Marte, planeta de acțiune și inițiativă, dar, de asemenea si de stres, va începe mișcarea sa retrograda de pe 01 aprilie in casa Taurului de munca.

 Efectele nu vor fi tocmai pozitive. Te-ai putea confrunta cu blocaje, lipsa de energie, de motivație sau de coordonare în îndeplinirea sarcinilor, izbucniri de activitate dezorganizate și impulsive, situații de criză, dezacorduri, rivalități sau alte turbulențe în relațiile cu colegii sau subalternii , poate chiar accidente de munca sau alte situatii stresante. Pe scurt, lucrurile nu se vor dezvolta în parametrii normali și veți avea nevoie de disciplină și de planificare, în scopul de a reuși. ​​Pentru acum, în aprilie 2014, în ciuda tuturor durerilor de cap, există șanse pentru promovare și de succes.

Financiar, vei fi foarte bine, dar în a doua jumătate a lui aprilie 2014 ar trebui să încercați să se păstreze simțul practic și moderația. Sănătatea Taurului va fi ceva vechi în jurul valorii. Marte retrograd poate dezvălui boli mai vechi sau ar putea aduce cu ușurință unele noi. Marte este un specialist în accidente, probleme musculare, infecții, inflamații, boli acute, febra, convulsii, izbucniri, crize dureroase, arsuri, taieturi, iritatii si boli de sange.

 Sfatul astrologilor pentru cei nascuti in zodia Taur pe luna Aprilie 2014 : participa la o activitate colectivă cu caracter creativ, ezoteric sau umanitar!