Wednesday, March 5, 2014

Horoscop 2015 Fecioara

Prima parte a anului 2015 va fi marcat un triunghi în semne de apă care, în cazul Fecioarelor, va acționa în sfera de relații, de gândire și comunicare. Ca urmare a acestui triunghi, veți beneficia în special în zona de cuplu, de prietenie și contacte sociale. Proiectele colective vor fi privilegiate, precum și aderarea la structurile formate din oameni care au aceleași obiective și aspirații ca tine (asociații, fundații, grupuri de dezvoltare, partide politice, etc.) .

Procesul de creștere intelectuală va continua, indiferent de varsta. Gândirea va deveni mai profundă, mai structuraat, precum și interesele vor fi mai grave. Capacitatea de a construi strategii pe termen lung va crește. Tot în prima parte a anului 2015, pentru Fecioare nu pare a fi neliniște la nivel financiar. Încercați să luati un drum de prudență și moderație și pentru a evita deciziile luate pe loc, indiferent de cât de favorabile par a fi circumstanțele ! Plătiti facturile la timp, calculează bugetul, fiti atent în cazul în care ai pus banii! În afaceri, colaborarea sau acțiunile comune cu prietenii, discuta aspectele pecuniare în mod clar și încă de la început. Nu cheltui pe plăceri și hobby-uri, de asemenea, atât de nu lua împrumuturi în perioada martie mai 2015. Fiți răbdători!

A doua jumătate a anului 2015 va fi mult mai favorabila pentru procedurile financiare decât prima. În a doua parte a anului s-ar putea să apară chiar și câștiguri suplimentare sau nesperate (septembrie-octombrie 2015). Tendințele generale astrologice ale anului 2015 va prezenta o legătură armonioasă între casa Fecioarei de cupluri și casa Fecioarei a minții și de comunicare. Vei fi foarte atras de oamenii inteligenți, care va vor stimula gândirea și vei fi interesat de ceea ce vor spune sau scrie. La rândul tău, vei deveni mai sexy din cuvintele tale inspirate sau idei ingenioase. Neptun, situat în casa Fecioarei de cupluri, va împrumuta emoție romantica minunata, dar uneori, asigurați-vă ca deveniti idealist și nu va atașati de persoane nepotrivite .

Stapanul casei Fecioarei de relații, Jupiter, va fi bine situat în prima jumătate a anului 2015 și va face viața ta sentimentală de a fi fi îmbunătățită prin activități colective ( colaborare, conferințe, întâlniri în cadrul unei asociații sau fundații, etc), de către participarea la evenimente sociale, de prieteni, suporteri sau protectori. Configuratia astrologica in prima jumătate a anului 2015 va pune totuși anumită presiune asupra finanțelor. De asemenea, este posibil ca relatia sa fie marcata într-un fel, de griji legate de bani sau că există un alt tip de interferență între bani și relația de cuplu. În 2015, Pluto va fi în continuare în casa Fecioara de dragoste și erotism si incearca de a vă ajuta să descoperiți nevoile voastre sentimentale reale și potențialul sexual adevărat. Efortul lui Pluto, care este de lungă durată, va fi sprijinit în primele două luni ale anului 2015 de tranzit prelungit lui Venus prin casa Fecioarei de dragoste.

Tranzitul ar putea aduce într-adevăr evenimente semnificative, chiar dacă în ianuarie 2015 unele ar putea fi stresante din cauza miscarii retrograde alui Venus . Luna Noua din martie 2015 are previziuni de noroc cu dragoste și evenimente fericite, aprilie 2015 va avea un mare potential romantic. Sfârșitul lui iunie și toata luna iulie 2015 va fi, de asemenea, promițătoare. Începând cu august 2015, Jupiter, stapanul casei Fecioarei de cupluri, nu va avea aceeași acțiune încurajatoare și de protecție. Unele dezamăgiri sunt posibile să apară, mai ales în lunile august și noiembrie-decembrie 2015.