Wednesday, March 5, 2014

Horoscop 2015 Leu

Marele triunghi Saturn Neptun Jupiter , care se va forma, în prima jumătate a anului 2015, va fi favorabil pentru investiții și pentru rezolvarea unor probleme interne sau de locuinta. De exemplu, acesta poate fi utilizat pentru construirea sau repararea unei case sau pentru rezolvarea problemelor părinților, pentru a intra în posesia unei moșteniri sau a unor bunuri de patrimoniu. La fel ca aceasta, triunghiul Saturn Neptun Jupiter ar putea fi utilizat pentru organizarea de finanțe, în cazul în care aveți, pentru a recupera sau să primiti banii înapoi, dacă nu a existat nici o tulburare în relațiile cu băncile, cu companiile de asigurări sau pur și simplu în gestionarea afacerii. In prima parte din 2015 , axa călătoriilor va fi destul de tensionată.

Fiți atenți atunci când călătoriti, conduceti în condiții de siguranță și evita excesul de viteză mai mult decât orice! Leii vor fi mult mai predispusi la accidente decât restul semnelor. Evitati sa cumparati o masina în perioada martie mai 2015, atunci când Marte este retrograd, pentru că există riscul de a te confrunta cu tot felul de probleme cu ea mai târziu. Ai grijă de sănătatea ta, de asemenea! Vor fi unele tensiuni pe axa medicala a Leului, așa că evita excesele, eforturile prelungite și tot ce stii ca organismul dumneavoastră nu acceptă, fa teste de rutină făcut exact în conformitate cu programul tau și să urmeaza sfatul medicilor. Oricum, începând cu iulie 2015, vitalitatea va crește spectaculos, sănătatea va reveni la parametrii normali și veți avea posibilitatea de a va manifesta liber.

 Prima parte a anului 2015 va fi destul de liniștita. Saturn, stapanul casei Leului de cupluri, va forma un triunghi armonios cu Neptun și fericitul Jupiter. Situația va fi stabila, iar accentul va fi pus în special pe viața de familie, activități casnice, pe interese legate de cazare, proprietăți și bunuri. Va fi un moment de intimitate, atunci când par să fie mai interesați de sensibili, mai degrabă decât în cel fizic, pasionat. Unii Lei ar putea dori să se stabilească, pentru a construi o casă. De asemenea, este posibil ca locul de muncă sau alte responsabilități sa copleșeaca viața sentimentală . Nu este exclus ca la un moment dat ca vei amesteca munca cu placerea.

 De exemplu, în ianuarie februarie 2015, când Venus are un sejur mai lung în casa lui Leului (în cazul în care acesta a intrat de anul trecut), s-ar putea avea o aventura la locul de muncă. Venus va fi mai generos cu fericirea in martie 2015, atunci când se trece prin casa de cupluri. Vei socializa acum mai mult și iti vei inima mai ușor. Vei face din nou numai in ultima decada a lunii iunie si in primele doua decade ale lunii iulie 2015. După aceea - o explozie de fericire in 16 iulie 2015, Jupiter va intra și după ce ajunge, te vei simti ca traiesti viata ta, ca te bucuri de libertate, orizonturi largi, aventura. Instinctul sexual va reveni la viață, disponibilitatea sentimentala va crește, iar dacă aveți orice oportunitate, nu da un pas înapoi. August 2015 promite mari realizări, deși s-ar putea confrunta, de asemenea, cu probleme legate de casa, familie sau părinți. Entuziasmul lui Jupiter va continua să însoțească și să vă ofere momente memorabile la sfârșitul anului 2015 și chiar în 2016.