Wednesday, March 5, 2014

Moda Vara 2014 - femei

La Milano Fashion Week eleganta cu o alura de lady a fost în centrul a numeroase colecții de vară 2014 . Arta și influențele retro au fost punctul de plecare al unora dintre cele mai interesante optiuni noi de sezon. Iată cum unele dintre cele mai cunoscute etichete redefinesc rafinamentul redefinit de lady si eleganta pentru vara 2014 :

 Tendințe vara 2014

 Ultrafeminine, creațiile sofisticate sunt semnătura Anna Molinari, de primăvară vara 2014 dar alternativele au avut ceva în plus: o componentă fragilă, eterică și o stare de spirit romantica, ușor perceptibilă. Colectia de vara 2014 a fost definita de o multitudine de rochii elegante, cu o multime de accente elegante: accente lucioase, detalii din dantela, macrame, aplicatii, paiete, cristale, pene de strut si chiar blană. Nevinovate și provocatoare sunt în mod normal, două concepte opuse, dar designerul a reusit sa le îmbine cu succes într-o multitudine de rochii fermecatoare.


Pentru baza de clienti mai tineri, Anna Molinari a păstrat alura delicata si ea s-a concentrat pe linia ei principala, dar a reinterpretat conceptul de a lua influențe din anii '60. Linia a adus multe rochii in forma de A, in tonuri vibrante, mai multe combo-uri elegante de pantaloni si topuri in culori identice. În ciuda preferinței puternice pentru tinutele monocrome, linia a prezentat, de asemenea, unele modele și anume imprimeuri florale și dungi. Încă o dată, eleganta, cu un indiciu de senzualitate era perspectiva designerului adoptata de cele mai recente creatii ale ei.




 Influențele artistice definite de Antonio Marras ,au avut o stare de spirit foarte romantica și a adus o varietate de creații frumusele de lady, din anii 70 , pentru a fi mai precisa. Motive abstracte și imprimeuri florale inspirate din gradinile din secolul al 17-lea au dominat scena și au transportat publicul într-un alt timp, atunci când eleganta de lady a fost cuvântul definitoriu. Piesele cheie de la noua linie au fost rochiile in stil bustiera, sandale metalice șic și geaca de piele de brevet cu maneci supradimensionate.


 Giorgio Armani s-a axat pe siluete moi, sofisticate pentru vara lui 2014 in spectacolul care a inclus nu mai puțin de 90 de priviri. Jachete cardigan, cum ar fi și sacouri, pantaloni largi pe picior, rochii de satin , pantofi de golf superbi și ascuțiti, rochii scurte casual, cu modele florale abstracte în tonuri subtile de pastel roz, violet, gri, menta verde și albastru rece au fost prezentate in noua colectie de vara. Vibratiile artistice par să fi avut destul impact asupra celor mai noi creații ale designerului.



 Nu toată lumea este de ideea că tonuri vesele, ultra vibrante sunt singura modalitate de a sărbători primăvara. Mulți designeri prefera partea întunecată și Tomas Maier este cu siguranță unul dintre ei, optând pentru negru, verde, alb și tonuri de vin în loc de tonuri de neon și bijuterii. Noua linie a adus fuste voluminoase , mătase și rochii de bumbac cu motive zburlii feminine si mai multi pantofi superbi ascuțiti, clasici. În ciuda faptului că linia prezentat, de asemenea, accente mai la modă, cum ar fi o rochie de piele chic, vesnicia a fost conceptul cheie in noua linie .