Saturday, March 1, 2014

Moda primavara 2014

Există o serie de similitudini interesante între London Fashion Week 2014 și New York colecțiile New York Fashion Week . Una dintre ele este accentul puernic pe influențele de sport, care sunt definite de liniile multor branduri. În cazul în care New York Fashion Week, este axat pe partea casual de stil, la spectacolele de moda de la Londra, accentele sport au fuzionat cu vibratii elegante, pentru o atmosfera cu totul diferita. Aici sunt unele dintre brandurile care au reușit să aducă o serie de alternative de gândit.



Artele martiale japoneze au inspirat colectia de primăvară 2014 a lui David Koma . Proiectantul a imaginat un "războinic elegant puternic" și a adus o varietate de rochii geometrice interesante cu un aspect sexy imediat vizibil. De multe ori, creațiile au avut o vibratie futurista puternica din cauza accentului puternic pus pe asimetrie, decupaje îndrăznețe și piele și accente din neopren lipit. Decupajele indraznete au adus un aspect sexy suplimentar pentru noi . Deși combo-urile alb-negru au fost preferate în prima parte a spectacolului, în a doua jumătate, eticheta adus tonuri de crem și albastru îndrăzneț pentru mai multă diversitate.

Pentru designerul Michael van der Ham colectia de primavara 2014 a fost, într-un fel, o continuare a vechii linii, oferind o multitudine de materiale opulente. Încă o dată, designerul combina texturi contrastante, prin semnătura sa mozaicala multistratificata și s-a concentrat pe siluete puternice, structurate. Designerul a favorizat o paletă de culoare închisă de bleumarin, negru, gri cenusa, cu accente ocazionale de var și de corai.  Modelele înțelepte, motive abstracte dominate, printuri de zebra si leopard au fost, de asemenea, reperate. 

Designerul Erdem Moralioglu, care se concentrează de obicei pe modele de lady, a explorat influențele androgine în linia de primavara a lui 2014: "Sunt foarte interesat de ideea unei fete îmbrăcat ca un băiat, și un băiat îmbrăcat ca o fată", a explicat el. Ideea a fost reflectată prin siluete simple, asimetrie, accente sportive și un puternic accent pe alb-negru. Printre principalele elemente ale spectacolului au fost jachetele moto, jachete, fuste, rochii simple, reci din tul sau accente pană de struț.



Justin Thornton si Thea Bregazzi au adus minimalismul și influențele sportive în centrul atenției în colecția de primăvară 2014. Linia adus rochii simple, asimetrice, cu detalii tăiate, o multitudine de printuri geometricecu un bloc de culoare și o multitudine de accente încă sport dar elegante. Paleta de culori se învârte în jurul culorii albastre, fluorescente și în tonuri pastel, roz, gri, alb și tonuri de negru.



Pringle of Scotland prezentata la Connaught Hotel a fost, de asemenea, inspirata de ideea de contrarii, dar la un alt nivel, cu un accent puternic pe tricotaje. Noua linie a adus forme geometrice, detalii ochiurilor de plasă, printuri abstracte și motive definite noi . Linia a adus o multitudine de piese elegante, moderne, care ar putea fi ușor încorporate în garderoba oricarei fete cool.