Saturday, March 1, 2014

Horoscop Rac 2015

Prima jumatate a anului 2015 nu va fi ușoara pentru nici un semn, dar în special la oamenii Berbec, Balantea, Rac si Capricorn , va fi cel mai greu. La rădăcina acestor dificultăți va fi crucea cardinala format din Uranus (situat în Berbec), Jupiter (în Rac), Marte (in Balanta) si Pluto (în Capricorn)iar Racii vor avea o situație specială: Jupiter va fi în zona lor, promițând orizonturi deschise și oportunități. Unii oameni rac vor continua sa continue studiile lor, alții vor călători, altii vor avea satisfactii spirituale, iar unii isi vor dezvolta afacerile lor sau încep un proiect pe scară largă.

Totii racii vor trebui să ia în considerare că Jupiter nu va fi el însuși, totuși, astfel încât să poată afișa și părți negative: în exces, reactie, supraestimează resursele, ignorând riscurile , vanitate, auto-suficiență. Sub influența distonsonatului Jupiter, există riscul de a se implica în situatii care vor ieși de sub control. Unul mai multe detalii:. Jupiter va stimula apetitul pentru alimente și poate duce la greutate corporală in plus . Anul 2015 va avea considerabil un potențial sentimental pentru oamenii rac. Este doar că poveștile de dragoste din acest an nu vor fi armonioase și lipsite de griji, dar pasionate, tulburate, contradictorii. În primele două luni ale anului 2015, sensibilitatea emotionala va fi mai mare și percepțiile vor fi foarte subiective.

Relatiile vor fi fragile mai ales în ianuarie 2015, când Venus este retrograd în casa Racului de cupluri. Cu toate acestea, în anii când Venus este retrograd , acest domeniu aduce frecvent experiențe speciale sentimentale, care au valoare in viață, chiar dacă acestea sunt fermecătoare. Încărcătura emoțională va fi foarte mare, până în iulie 2015. Jupiter va fi in Rac si se va manifesta energic, în mod liber, în căutare de libertate, acțiune și aventură. Va fi dificil pentru a se potrivi la Pluto, situat in casa racului de relații, care este intensa, dramatica, bântuita de cereri și obsesii. Cam la fel va fi si Saturn, de asemenea, stapanul casei racului de cupluri, aflate în Scorpion.

Pluto și Saturn vor fi tensionati, stricti și analitici și Jupiter va fi relaxat și nu va locui în detaliu. Pluto si Saturn vor vorbi de relatii fascinante, dar complicate și impovaratoare, exact opusul a ceea ce vrea Jupiter. Nu va fi un eveniment mai mult cu un impact mare: odată ce a intrat în casa racului de cupluri de pe 05 noiembrie a anului precedent, Venus nu va iesi până la 05 martie 2015. Va fi o perioadă de referință de cuplu, pe care unii oameni raci au întâlnit-o înainte în iarna anului 2005-2006. Abia acum contextul este mult mai tensionat, mai complex. Feriți-vă, mai ales în ianuarie 2015, când Venus este retrograd!

 Marte va fi, de asemenea, în ciclul de miscare retrograda si va prelungi șederea în Balanta, subliniind disonanțele Jupiter-Pluto și provoacă agitație și iritare în casa ta, în primele șapte luni din 2015. Daca ai o relatie solida, se va organiza dar nu fără eforturi din partea ta. Totuși, există un lucru bun despre această perioadă: deși "deteriorata" de aspectele opuse primite de la celelalte planete, Jupiter va rămâne optimist și protector și va va ajuta cât mai mult posibil pentru a trece peste aceasta situația , onorabil. Ai mai multă grijă în august 2015, atunci când Marte se întâlnește cu stapanul casei racului de cupluri și întâlnirea poate duce la decizii radicale. În rest, eclipsa de soare, in conjunctie cu Venus, în casa de racului de dragoste, anunță un eveniment neașteptat, dar fericit, iar perioada de douăzeci și șase octombrie cinci decembrie 2015 va fi pasionata, dinamica, semnificativa.