Friday, February 28, 2014

Horoscop Gemeni 2015

În 2015 veți avea posibilitatea de a face progrese în ceea ce privește cariera, dar va va lua o mulțime de efort. Cateodata s-ar putea sa aveti impresia că veti stagna sau că soarta merge împotriva ta. Nu așezați armele, fiti perseverenti, deoarece realizările vor veni! În ceea ce privește banii, în prima jumătate a anului 2015 va fi foarte activa și ar putea fi foarte profitabila. Cu toate acestea, în jurul valorii de bani nu vor apărea tensiuni, discuții, stres. Nu poate fi o confuzie și cheltuieli neprevăzute și, în anumite privințe, ai putea descoperi că așteptările sunt prea mari. Moderatia este cheia! Feriți-vă, mai ales în ianuarie 2015, atunci când este de preferat să se evite luarea unor decizii financiare.

Sănătatea este un alt capitol care va fi în valoare de atenție în 2015. Acesta va fi al doilea an când Saturn va fi cu ochii pe tine, așteptând să te prinda cu garda jos. Încercați să aiveti igiena de viață bună, să se evite excesele, sa aveti suficienta odihnă și fortifica-ti corpul tau. Ia vitamine si minerale, supuse unui tratament pentru stimularea imunitatii . Luați orice indispoziție in serios, du-te la doctor și nu lăsa lucrurile sa se dezvolte de la sine. Ferește-te, mai ales în august-septembrie 2015. Daca esti o femeie, un avertisment special în ceea ce privește sarcina și copiii care vor fi sub influenta lui Marte, în prima jumătate a anului 2015. Marte are obiceiul de grabi lucrurile, aceasta aduce de multe ori secțiuni , aceasta implică riscul de avort spontan și poate genera tot felul de griji legate de copii. 2015 se prefigurează a fi interesant la nivel relational, poate chiar foarte interesant. Marte, planeta dorintei, va finaliza ciclul său de miscare retrograda in casa Gemenilor de dragoste si erotism.

Va fi o situație rară, care va face ca Marte rămâne neobișnuit de mult în această casă: aproape opt luni (07 decembrie 2014 - 25 iulie 2015), în loc de cinci sau șase săptămâni, așa cum se întâmplă de obicei. Prima parte a anului 2014 va implica o mulțime de adrenalina, entuziasm sentimental și pofta carnală. Se spune că Gemenii este un semn de minte și de rațiune. Ei bine, ei vor învăța acum cum este atunci când instinctele te preiau, precum și cand carnea și sufletul isi cere drepturile. Unii oameni Gemeni vor găsi interesul lor pentru partener destul de reînnoit și se vor re-lansa viata lor sexuala, altii vor cădea nebunește în capcana dragostei sau vor acționa irațional în numele iubirii, altii vor fi atrasi de fructul interzis, pe care il vor dori cu disperare pentru a alege, indiferent de cât de mult îi va costa. Indiferent cum, perioada va fi pasionata, vie, dinamica, plina de evenimente și probal risipita cu incidente.

 Surprizele și schimbările de situații nu vor lipsi, pentru că Marte va fi în opoziție cu Uranus și nici nu va da reacții exagerate, pentru că Marte va fi în pătrat cu Jupiter, și nici nu va da greutăți și frustrări, pentru că Marte va fi în pătrat cu Pluto . Se recomandă prudență, mai ales în ianuarie 2015, atunci când va fi o altă formă de configurare stresanta, iar în perioada martie mai douăzecilea 2015, atunci când Marte este retrograd în mod eficient. Este încă până în iulie 2015 căci viața de cuplu va fi într-un fel sau altul marcata de emiterea de bani sau de bunuri materiale. În iulie 2015, Marte se va lăsa de casa Gemenilor de iubire și erotism, iar situația se va destinde. Relatiile vor fi strâns legate de comunicare și de excursii. Perioadele intens sentimentale voe fi in septembrie, octombrie, cea de a doua parte a lunii noiembrie și în prima jumătate a lunii decembrie 2015. Din iulie 2015, casa profesionala a Gemenilor va fi ocupata de un triunghi favorabil, care va avea ca unghiuri peNeptun (în casa Gemenilor a carierei), Saturn (în casa Gemenilor de muncă) și Jupiter (în casa Gemenilor de bani).

Se pare ca și cum te-a scos toate resursele tale, lupta pentru a ajunge la un vis și de a face bani buni în același timp. Tot în prima parte a anului 2015, Marte va da o mare putere de expresie, aceasta va va ajuta la promovarea dvs. și ar putea îndemna să aibă acces la sport sau alte activități cu consum mare de energie. În iulie 2015, Jupiter va părăsi casa Gemenilor de bani și va va introduce intr-o zonă de familiaritate, cel al intelectului, informarii, comunicarii și excursiilor, care-l va face să înflorească și va da rezultate. Neptun, situată în casa Gemenilor de carieră, se va uita pentru ideal, pentru vocația și se pare a fi interesat în activități creative, artistice, spirituale sau umanitare. Saturn, situat în casa Gemenilor de muncă, va va aloca cu multe sarcini, va cere de ore lungi de lucru și va dori din plin răbdare, perseverență și fiabilitate. Cu Saturn de partea ta, vei fi capabil de a afla ceea ce inseamna a munci cu efort, disciplină, organizare și strategie .