Friday, February 28, 2014

Horoscop Aprilie 2014 Berbec

Marte, guvernatorul Berbecului, va începe o miscare retrograda in Aprilie 2014 tocmai în casa Berbecului a relațiilor. Această mișcare nefireasca (care va dura până în 20 mai 2014) prefigurează o perioadă complexă, plină de evenimente neașteptate, în care dezvoltarea de situații se pot transforma brusc. Un alt efect al miscarii retrogradaa lui Marte in casa de relații ar putea fi tendința de a merge înapoi in trecut: o relație mai veche ar putea reveni în atenție sau subiecte care nu au fost soluționate în mod clar în propriul lor timp ar putea fi vorbite din nou.

Marte are o pasiune, dar, de asemenea, un caracter conflictual. Evoluțiile de tip dragoste-ura, gelozie, rivalitate sunt caracteristice pentru el. În puține cuvinte, in Aprilie, 2014 Marte isi va concentra energiile pe relații, care ar putea testa cu înverșunare, pentru a verifica cât de puternice sunt. Cu toate acestea, nu este exclus sa vă aduca o nouă dragoste. Mercur, stapanul casei Berbecului a muncii, a reluat mersul direct cu câteva ore înainte de începutul lunii Aprilie 2014 si neînțelegerile vor fi clarificate, iar lucrurile vor reveni la normal. Realizările tale vor fi încurajate de prieteni și susținători și acestea ar putea aduce de-a lungul timpului o popularitate sporită.

În Aprilie 2014 vei avea un avantaj de la proiecte comune și de la cele legate de acțiunile care pune împreună oameni care sunt motivați de interese sau de aspirații comune. Cu toate acestea, ar trebui să nu ne imaginăm că toată lumea te place! Marte retrograd in casa Berbecului a relațiilor, ar putea trezi dușmănii mai vechi, ar putea interfera cu relațiile de colaborare și parteneriate și ar putea permite atacuri și confruntări . Nu este exclus că va trebui chiar să te ocupi de calomnie sau trădare.

Rezultatul va fi satisfăcător, în Aprilie 2014, dar ai grija cand vine vorba de instituții financiare (bănci, etc). Deși forma pare a fi tot mai bine progresiva, nu se poate spune de acum că sunteți complet în afara oricărui pericol. Stresul va fi una dintre cei mai mari dușmani ai Berbecului in Aprilie 2014 și imprudenta si excesele ar putea sa te puna în situații nedorite. Riscul de accidente și incidente se vor menține și expunerea la boli va fi mai mare în a doua parte a lunii. Evita situații care ar putea duce la conflicte!