Friday, February 28, 2014

Horoscop Taur 2015

Anul 2015 nu va fi un an usor. Cu toate acestea, cu răbdare și moderație, opozitia Saturn Soare ar putea da impresia că lucrurile merg mai încet, că ceilalți nu sunt cooperanti, nu te apreciaza, te dezaproba sau stau in drumul tau. În unele cazuri, ai putea exagera. Cu toate acestea, relatiile (de orice fel), vor fi un punct sensibil și veți avea nevoie de flexibilitate și bunăvoință pentru a evita problemele. În prima parte a anului 2015 va trebui să faceti față unui număr mare de sarcini și responsabilități, așa că va trebui neapărat să va planificati lucrările foarte riguros.

În caz contrar, riști să se încheie in scurtă perioada de timp sau sa dai de cele care au un sindrom pe baza de epuizare. În plus față de toate acestea, va trebui să va mentineti sănătatea dumneavoastră. Oamenii Taur au corpuri viguroase și rezistente, dar, după cum Saturn va forma o opoziție cu Soarele și Marte si va rămâne în casă Taurului de sănătate până în iulie 2015, efortul va fi mare, în timp ce organismul va fi mai vulnerabil la boli. Aveți grijă de voi și nu ezitati sa mergeti la doctor daca e ceva care pare a fi greșit! În 2015 veți beneficia, de asemenea, de beneficiile lui Jupiter. In prima jumatate a anului, Jupiter te va sprijini în proiectele tale intelectuale și vă va ajuta să găsiți o abordare corectă și cuvinte pentru a convinge sau a negocia. În a doua jumătate a anului, Jupiter va favoriza preocupările domestice, va aduce un sprijin din partea familiei și în ceea ce privește șansa de acasă și proprietățile. În 2015, ca și în anul precedent, Saturn va supune subiectele dvs. legate de fiabilitate, durabilitate, maturitate, răbdare și timp.

Când aveți de a face cu Saturn in casa cuplului, veti fi mult mai rezervati in manifestări, în timp ce celălalt nu va avea același entuziasm de a ajunge la tine. Vei fi adesea bântuit de senzatii de neînțelegere, izolare, răceală sau blocaje. Relatiile vor fi testate, iar aceste probleme ar putea duce la ruperea relatiei. În unele cazuri, Saturn va aduce singurătate, în altele, partenerul ar putea trece prin situații dificile. Uneori, Saturn va oferi mai multe oferte, astfel încât să le puteți compara, sa înțelegeti ce vreti și sa alegeți în consecință. De obicei, nu vă permite idealismul romantic, dimpotrivă, se cere ca voi sa faceti alegeri rezonabile. În prima parte a anului 2015, Saturn va fi bine privit de Jupiter, Neptun și Pluto , toate trei încurajeaza stimularea cunoașterii și promit lucruri bune pentru relație prin comunicare, prietenie și excursii. O relatie la distanta sau o excursie luata în scopuri sentimentale va fi, foarte probabil, în primul trimestru din 2015.

Pe de altă parte, Marte, stapanul casei Taurului de cupluri, va fi în casa ta de muncă, cu obligații sau boli până în iulie 2015, astfel încât este posibil ca vor exista interferențe in aceste domenii. O relație cu un coleg, cu cineva care lucrează în mediul medical sau într-un mediu cu reglementări stricte (armata, poliția, etc) nu va veni ca o surpriză. Cu toate acestea, Marte nu va fi într-o poziție confortabilă, astfel încât ar putea să apară probleme, mai ales între 01 martie și 20 mai 2015, atunci când Marte este retrograd. Iunie 2014 va fi o lună relaxata și senzuala. August și în prima parte a lui septembrie 2015 ar putea fi pasionat, dar ele pot aduce, de asemenea, momente dificile sau decizii radicale. Noiembrie 2015 aduce promisiuni si evenimente importante, care ar trebui să fie tratate cu înțelepciune și prudență.