Friday, February 28, 2014

Horoscop Berbec 2015

Primele șapte luni ale anului 2015, nu vor fi ușoare pentru oricine, mai ales oameni nascuti in zodia Berbec, Balanta, Rac si Capricorn sau cei cu semne importante în aceste semne zodiacale (ascendentul, conducătorul de Ascendent, Luna) si au cele mai dificile acțiuni pentru a le trage. La originea dificultăților va fi crucea cardinala făcută de Uranus (situat în Berbec), Jupiter (în Rac), Marte (in Balanta) si Pluto (în Capricorn). Berbecii se vor confrunta cu probleme în special cu opozitia Marte-Uranus. Acest lucru se datorează faptului că Marte este conducătorul Berbecului și Uranus va fi în Berbec. Cele două planete sunt dinamice și turbulente, astfel încât acestea vor aduce evenimente vizibile, cu impact puternic.

 Punand componenta violenta la o parte, configurația se poate dovedi a fi foarte stimulanta. Berbecii iubesc lupta, au curaj, pot să facă față stresului și reușesc sa treaca momentele critice admirabil. Patratul pe care Marte și Uranus il va forma cu ambițiosul Pluto, situat in casa Berbecului de carieră, poate genera un nou entuziasm socio-profesional, cu atât mai mult ca Pluto este susținut de Saturn (strategie) și de Neptun (inspirație). Patratul pe care Marte și Uranus il va face cu Jupiter ar putea canaliza unele inițiative legate de casa, familie și proprietăți. Pe de altă parte, relațiile de orice natură ar putea fi afectate. Pentru Berbecii care au anumite configurații în diagrama lor natala, pătratul Marte-Jupiter și Uranus-Jupiter poate genera situații potențial periculoase pentru sănătate sau pentru integritatea fizică.

Turbulențele cel mai grave s-ar putea manifesta în lunile martie, aprilie, mai. Oricum, prudență până în iulie 2015! După aceea, vă puteți manifesta în mod liber. În prima parte a anului 2015, casa Berbecului de cupluri va fi locuit de Marte, planeta pasiunii, dar, de asemenea, de conflicte. Marte petrece, de obicei, șase sau șapte săptămâni într-o casă. Cu toate acestea, va fi acum în ciclul de miscare retrograda și va rămâne timp de aproape opt luni (07 decembrie 2014 - 26 iulie 2015).

Dacă ar fi fost în relații bune cu restul de planete, Marte ar putea arăta, cucerind, partea sa pasionata si întreprinzătoare și ar putea aduce pasiune, dragoste pasionala, nebunie. Din păcate, în 2015 , Marte va fi în relații conflictuale cu Jupiter, Uranus și Pluto, care evidențiaza partea dura, agresiva. Prin urmare, va exista un risc de tensiune, conflicte, chiar agresiune sau de separare. În primele luni ale anului 2015, Venus, stapanul casei Berbecului de cupluri, va fi, de asemenea, în ciclul de miscare retrograda și, în plus, într-o poziție dificilă. Fiți foarte atenti la intervale din 22 decembrie 2014 - 31 ianuarie 2015 (în mod efectiv retrograd Venus) și 1 martie - 20 mai 2015(în mod eficient Marte retrograd).

Cu o eclipsa de Luna in casa Berbecului de relații, la care alte aspecte planetare opuse se aduna in aprilie 2015, va fi luna cea mai dificilă a anului. Vei avea nevoie de o mulțime de răbdare, prudență și diplomație, în scopul de a menține relația voastră în parametrii pașnici. Sau partenerul tau ar putea suferi o perioada stresanta. Din fericire, în iulie 2015 lucrurile se vor clarifica. Marte va lăsa casa de cupluri și in casa de dragoste și sexualitate va intra Jupiter, Marele Benefic, plin de energie, entuziasm și norocos. Cea de a doua parte a anului 2015 va aduce pofta de viata, distracție și aventură , precum și oportunități sentimentale și perspective luminoase pentru dragoste și erotism.