Monday, December 2, 2013

Horoscop Varsator 2014 Dragoste

2014 poate fi un an foarte romantic - dar nu de la început. Veți intra în noul an cu Venus, planeta Varsatorului de iubire, în ciclul de miscare retrograda in casa a XII-a, o casa de întuneric , pe care tradiția astrologică o consideră a fi un tărâm amurg. Venus a intrat în acest domeniu in 5 noiembrie 2013 și va fi acolo până la 05 martie 2014. Această poziție poate sublinia două aspecte: unul, legat de tristețe, de altă parte, de mister. În primul caz, vor fi dezamăgiri, separare, singurătate.

De asemenea, este posibil ca unele gânduri ascunse sau traume relaționale din subconstient vor iesi la suprafață . În al doilea caz, ar putea fi despre o poveste de dragoste secreta, o afacere interzisa, problemele sentimentale, bârfă sau secrete private dezvaluite . Feriți-vă, mai ales dacă sunteti într-o relație care are de a face cu locul de muncă, studii, sau carieră! Prudența este recomandată mai ales în ianuarie 2014, când Venus este retrograd în mod eficient și lucrurile vor deveni greu de controlat sau care s-ar putea avea dezvolta neobișnuit. După o perioadă de aproximativ două luni de calm relativ, lucrurile se vor face din nou confuze. De data asta va fi vorba despre pasiune, sex sau copii sau în legătură cu unele călătorii, știri sau discuții. În cele din urmă, după ce toate aceste aventuri, în iulie 2014 un eveniment major va avea loc: Jupiter va intra în casă Varsatorului a relațiilor. Acest lucru marchează începutul unei perioade de douăsprezece luni favorabile pentru relatii, o perioadă înfloritoare de împlinire.

 Vor fi tot felul de oferte și oportunități, iar relația actuală va merge bine, partenerul va avea realizări. Ultima parte a lunii iulie și toată luna august 2014 poate aduce evenimente absolut speciale. Sfârșitul lunii octombrie și toata luna noiembrie 2014 va fi relevanta. Cariera va fi în centrul atenției pentru persoanele Varsator de-a lungul întregului an 2014. Puteți urca pe scara sociala de la început, puteți construi o situație bună pentru tine sau puteți consolida pe cea deja existent. În cazul în care obiectivele sunt legate de țări străine, pentru a lucra la o distanță, in cultura, in predarea sistemului sau in spiritualitate, atunci pregateste-te pentru a face față concurenței, rivalitatii, ciocnirilor sau alte probleme. Va fi o zona foarte agitata până în iulie 2014. Aceeași configurație astrologica ar putea, de asemenea, sa vă aduca confuzie sau dificultăți atunci când călătoriti, astfel încât să va luati mai bine măsurile de precauție în timpul călătoriilor (conduceti prudent, verificați rezervarile, aveti grijă de bagaje, etc).

Pentru a reduce riscul de probleme, prin iulie 2014 inclusiv, nu ar strica dacă ați limita călătoriile dumneavoastră la cele strict necesare. În ceea ce privește sănătatea, excesele vă vor face rău, astfel încât să fiti moderati. Dacă suferiți de boli de tip hiper, acestea se pot inrautati. Zona de relatiilor Varsatorilor va începe o nouă eră în luna iulie 2014. Vei observa că oamenii vor deveni mai binevoitori si se vor uita la tine mai frumos (sau iubitori, dacă este vorba despre relațiile de cuplu). La rândul tău, vei avea mai mult disponibilitate față de ceilalți, vei socializa mult, vei crește numărul de cunoștințe .