Monday, December 2, 2013

Horoscop Ianuarie 2014 Rac

Din cauza aglomerării în casa Racului de cupluri , vă puteți aștepta la un Ianuarie 2014 dinamic , bogat în evenimente . Mercur , Soarele si Venus se vor alătura lui Pluto pe rând , în căutarea  pentru relația perfectă si partenerul ideal . În timp ce Soarele încearcă să ridice așteptările , Mercur și Venus se vor dovedi in a fi mai conciliant , mai dispuși să se adapteze , să se uite la partea bună a lucrurilor , pentru a fi mai tolerant la defecte . Ei cred că totul poate fi discutat , poate fi negociat , că succesul relației depinde foarte mult de bunăvoință și de comunicare . Problemele care vor avea nevoie de mai multa diplomației atunci când sunt abordate , care , în același timp , nu trebuie să fie ignorate , dar rezolvate , par a fi legate de sexualitate , copii și bani . Feriți-vă , mai ales in primele doua decade din ianuarie 2014 !

 Este important să ne amintim că poveștile de dragoste care vor avea loc acum vor fi foarte intense , dar ele pot aduce cu greu fericire durabilă . Dragostea si relatiile tale pentru ianuarie 2014 pot fi mai bine înțelese în contextul unei legaturi de durata. Din punct de vedere al carierei si banilor este o lună activa , care va necesita noutate . Noutatea pe care ar fi bine sa te provoace . În caz contrar , voința planetelor, pentru a reîmprospăta  imaginea de profesionist se poate manifesta într-un mod pe care nu ai vrea . O mulțime va depinde de contracte , de asociere , de colaborare . Va fi o perioadă intens relațională , buna pentru munca în echipă . Puteți obține rezultate excelente prin cei care lucrează împreună cu ceilalți , dar va trebui să vă asigurați că termenii de colaborare sunt foarte clari , care au fost bine înțelese de către părți . Atenție mai ales la ofertele care implică aspecte financiare ! Mai mult decât atât , din moment ce am menționat finanțele pentru  ianuarie 2014,  vor cere prudență și moderație . Acesta nu va fi o perioada buna pentru experimente și speculații . Dimpotrivă , va trebui acum să cântăreasti deciziile cu prudență și să urmezi drumuri familiare, în condiții de siguranță , mai ales in primele doua decade .

Ianuarie 2014 se prefigurează a fi o lună obositoare si stresanta , iar dacă adăugăm faptul că aceasta urmează excesele de Sarbatori , am înțeles ce a corpului pare a fi mai slaba . Daca esti o femeie și însărcinată , să fii foarte precauta !