Monday, December 2, 2013

Horoscop Ianuarie 2014 Leu

Vei trece printr-o lună mixta , cu atât bune și cat si rele . Marte în casa Leului de cupluri va stimula interesul dumneavoastră în relații , vă va îndemna la acțiune , pentru a începe operațiunea de cucerire . Vei fi dinamic , fierbinte și plin de dorințe , având capacitatea de a crea momente speciale de pasiune . Sub influenta lui Marte in casa cuplului , impulsivitatea , anxietatea și lipsa de diplomație vor fi totuși la fel de bine . Si din moment ce Marte este într- un aspect disonant cu Saturn , tendințele negative pe care le generează ar putea duce la neînțelegeri , argumente , agresivitate și despartiri . Conflictele ar putea începe de la aspecte , cum ar fi casa , proprietățile , părinții , familia și fantomele trecutului . Nu va fi o mulțime de duritate și o lipsă mare de flexibilitate în această combinație planetara cu tendințe radicale , care ar putea declanșa situații dramatice , cu consecințe dificile de a le rezolva . Controlezi emotiile si te crezi rațional !

 În unele cazuri , partenerul tau ar putea avea probleme sau cuplul ar putea fi testat din exterior . Ultima decada a lunii ianuarie 2014 va fi mult mai relaxanta , promițătoare,  cu soluții și realizari . Ianuarie 2014 va fi o lună plină , activă , productivă , care se va evidenția prin competențele profesionale . Sarcinile care vor trebui să se efectueze vor apela la capacitatea creatoare , inteligența , competența și capacitatea de a comunica , dar, de asemenea, la farmecul personal și capacitatea de a menține relații . Deși nu există nici o îndoială despre primele aptitudinile deja menționate în ceea ce privește gestionarea lor bune , lucrurile nu sunt la fel de bune în ceea ce privește capacitatea de a menține relații . Lucrul și parteneriate de afaceri vor fi un punct inflamat in ianuarie 2014, în special în primele două decade . Interacțiunile va fi supărătoare , partenerii vor fi dificili să vorbesti cu  ei, nivelul de toleranță va fi foarte scăzut .

Veți primi provocări și veți grăbesc să le luati . Unele relații bune de colaborare s-ar putea agrava , altele , care se confruntă deja cu probleme , s-ar putea rupe . Contractele și relațiile contractuale ar putea cauza probleme dacă nu iei măsuri de precauție . Financiar , ultima decada a lunii ianuarie 2014 va aduce un comunicat  , o îmbunătățire sau unele progrese . Sănătatea va rămâne în centrul atenției în ianuarie 2014, de asemenea . Va fi o perioada buna pentru investigatii si tratamente , dar, de asemenea, pentru efectuarea unor proceduri în ceea ce privește igiena de viata .Ingrijirea frumusetii va fi bineveniet . Protejați-vă de stres și stai departe de situații potențial agresive , violente sau contradictorii !