Monday, December 2, 2013

Horoscop Ianuarie 2014 Fecioara

În cele din urmă , o lună plină de promisiuni sentimentale ! Nu mai puțin de patru planete vor ține ocupata în ianuarie 2014 casa Fecioarei de iubire și de erotism : Pluto , intens și pasional , Soarele , care furnizează căldură și viață , Venus , planeta iubirii  și Mercur , conducătorul Fecioarei in sine . Sub o astfel de configurație vor înflori instinctele , sentimentele , emotiile si vor veni cu ușurință oportunități favorabile de flirt , afaceri , aventură . Dacă luăm în considerare , de asemenea, Neptun este romantic , situat în casa Fecioarei de cupluri , avem o imagine deosebit de tentanta . Cu toate acestea , nu trebuie să te arunci în brațele lui Eros .

Neptun este , de asemenea, maestru de iluzii , de multe ori face lucrurile sa para mai frumoase decât sunt . În afară de aceasta , Saturn , stapanul casei Fecioarei de dragoste , va fi într-un pătrat cu Marte , care vă avertizează că viața sentimentală ar putea genera disensiuni și ar putea afecta munca ta . Trecând la un alt punct , primele doua decade ale lunii ianuarie 2014 vor fi mai favorabile pentru dragostea libera , iar ultima decada va fi mai favorabila pentru relatii oficiale sau pe termen lung .

 Eforturi mari și obositoare , care s-ar putea să nu aibă rezultatele așteptate . Marte va fi in casa Fecioarei de muncă , în cazul în care se va ține ocupata , să realizeze proiecte , să ia măsuri și vrea / are de a face cu o mulțime de muncă . Ea are planuri mari , obiective îndrăznețe .Vor fi , totuși, unele dificultăți în concentrarea puterii și vor veni tot felul de obstacole și întârzieri . Vei avansa nesigur , pașii înainte fiind urmati de stagnare . Incidentele legate de mașini și instrumente cu care lucrezi nu sunt excluse , nici controversele cu colegii .Vor fi provocări , situații de urgență , poate chiar situații de criză , care vor necesita decizii rapide și intervenții . Veți avea posibilitatea de a va onora unele dintre ele , altele , cu greu sau deloc . Lucrurile vor merge mult mai bine in ultima decada din ianuarie 2014 , ( începând exact pe 19 ) , care vă va aduce împlinire și succes . Cu Soarele și Venus în casa Fecioarei de muncă , în trigon cu Jupiter în casa carierei , Fecioarele se pot aștepta chiar și o realizare deosebită . Financiar , dacă nu riscați și nu petreceti prea mult pe plăceri personale , va fi bine .

 Marte te poate deranja , mai ales în prima parte a lunii ianuarie 2014cu diverse indispozitii acute ( raceli, infectii , inflamatii , etc) sau te poate expune la accidente din cauza grabei sau imprudentei . V-ar folosi mai bine ultima decada din ianuarie 2014 pentru tratamente speciale și pentru rezolvarea unor probleme medicale .