Monday, December 2, 2013

Horoscop Ianuarie 2014 Balanta

Cu rebelul Uranus în casa Balantei de cupluri și cu pasionatul Marte (stapanul casei în sine ), în sectorul de dragoste și sexualitate , vei fi într-o din luna obișnuita . Poate prea ieșita din comun , având în vedere gustul pentru armonie . Marte si Uranus nu vor fi plini de energie în ianuarie 2014 , ci mai degrabă turbulenti . Agitat iși impetuosi , se uita mereu pentru provocări, experimente și aventură . Ei te motiveaza , necesită atenția dumneavoastră , ca sa vă susțină . Dar ei pot , de asemenea, sa genereze situatii de stres  sau sa te puna în situații extreme .

 Prin urmare , se așteaptă-te la acțiune : deși suntem în mijlocul iernii , ianuarie 20143 promite să fie o lună fierbinte , în care dragostea poate apărea în viața ta agitata , în timp ce în relațiile actuale pot apărea imprevizibile în orice moment . Ultima decada a lunii ianuarie 2014 va aduce un eveniment pozitiv , de bun augur . Acesta poate fi conectat la o relație la distanță , pentru o călătorie cu un scop sentimental sau a unor interese comune în domeniul studiilor , culturii  sau spiritualitati . Privind lucrurile dintr-o perspectivă diferită , unele noțiuni , cum ar fi de dragostea sau căsătoriea, ar putea interfera neplăcut cu alte noțiuni , cum ar fi banii sau valorile .

 În ianuarie 2014 atentia va merge în primul rând la casa , familie , viața sentimentală , divertisment și plăceri . Ambitiile vora fi moderate , starea de spirit de lucru , la fel . Excepțiile vor veni de-a lungul atunci când este vorba despre exprimarea talentelor și asteptarii .Locul de muncă poate aduce succes , altfel , cel puțin în prima parte a ianuarie 2014 , rezultatele vor rămâne într-o zonă neutră . Studiile, specializările , preocupările culturale sau cele legate de editare și publicare , colaborarea cu persoane din departare și excursiile pe un scop profesional vor fi benefice , generatoare de satisfacții și împlinire . Toate acestea mai ales in ultima decada din ianuarie 2014, atunci când o perioadă de stagnare este depășită , o barieră este traversata , orizonturi noi vor fi deschise și vă vor aduce realizari frumoase . Problemele de natură financiară vor necesita maturitate , atunci când se apropie . Bunăstarea va veni ca urmare a unui efort și va fi păstrata dacă vă gestionați banii în mod responsabil .

 Veți avea energie și moralul va fi ridicat . Încercați exerciții : du-te la sala de sport , la patinoar , mergeți la schi sau dans ! Marte va cere insistent acest lucru și într-adevăr ai face bine . Evita abuzurile și substanțele toxice , în orice formă  !