Friday, November 29, 2013

Horoscop Gemeni Ianuarie 2014

Jupiter, stapanul casei Gemenilor de cupluri, va fi chiar în Gemeni, aproape de inima ta. Tot cea ce va fi legat de relatii, fie bun sau rău, va crește la o scară largă, va fi semnificativ, important. În prima decada a lunii ianuarie 2014, Venus, planeta iubirii și consensului, va fi in casa cuplului , netezind calea spre armonie si afectiune comuna. La 09 ianuarie, Venus va ajunge la o zonă umbrită, iar lucrurile vor deveni complicate. Iti vei face griji despre sentimentele și intențiile celuilalt, despre dificultățile pe care le vei avea, problemele comune, viitorul relației, etc.

Cea de-a doua decada a lunii ianuarie 2014 va fi marcata de analize și încercări de a descifra unele sensuri și aluzii și acest proces de investigare ar putea fi însoțit (sau chiar cauzat) de către unele neliniști sau de nemulțumire. În trigoanele pe care Jupiter le va face cu Mercur și cu Soarele,in de-a treia decada a lunii ianuarie 2014, va fi mult mai confortabila emoțional. Spre la sfârșitul lunii, Jupiter va relua mersul direct, aducând clarificări, si realizare. O perioadă dificilă din punct de vedere financiar. Cu Saturn situat în casa Gemenilor a muncii, într-un pătrat cu Marte (care este tocmai stapanul casei de muncă), vor fi greutăți, obstacole, intarzieri, neintelegeri, ghinion.

Oricum, pentru mulți Gemeni nu a fost foarte ușor cu Neptun in casa lor de carieră, care, timp de aproape un an, le-a provocat un mult timp o activitate profesională pentru a se potrivi cu talentele si visele lor. Având un loc de muncă doar pentru supraviețuire și nu una pentru împlinirea ta poate deveni foarte frustrant. Este o problemă esențială, care Jupiter (care este, de asemenea, stapanul casei Gemeni a carierei), situate exact în Gemeni, va aduce acest lucru în centrul atenției. Întrebarea care va trebui să găsească un răspuns este: "Cum pot obține un loc de muncă care să-mi placă și să fie plătit mai bine? ".

Cum banii vor deveni, de asemenea, obiectul unei preocupări intense în tranzitele lui Mercur, Soare, Venus si Pluto prin una dintre cele două case financiare. Cu toate acestea, se poate spera că sfârșitul lunii ianuarie 2014, când Jupiter reia mersul direct, va aduce răspunsuri și soluții. Aveți mare grijă de voi, nu va expuntie, nu risca! Este recomandat să se evite excesele și să se ducă o viață foarte organizata.