Friday, November 29, 2013

Horoscop Capricorn 2014 Dragoste

Primele șapte luni ale anului 2014 vor fi destul de dificile pentru toate semnele zodiacale. O cruce cardinala se va forma în cer între Pluto, Uranus, Jupiter și Marte, o configurație care va continua până în luna iulie 2014 și va genera tensiuni. Pe brațul crucii cardinale, care este marcat de Pluto se va odihni, de asemenea, Venus, în primul trimestru din 2014. Venus și Marte vor fi în ciclul de miscare retrograda, iar ei vor rămâne pentru o perioadă lungă de timp în aceleași semne respective, care tind să se comporte uneori neobișnuit. Pentru oamenii Capricorn, Venus și Marte vor fi în cele două sectoare, cele mai importante ale horoscop și Jupiter și Uranus în următoarele două (din doisprezece).

Va fi o presiune asupra carierei, parteneriatelor și proprietățile, asupra părințiilor și familiei. Toate acestea vor fi supuse la stres sau modificări, în nici una dintre ele nu s-ar putea să apară probleme care ar putea duce la realizări sau dificultăți în funcție de caz. Cele mai puternice energii se vor descărca pe axa carierei si casei (la care părinții și proprietăți se vor adăuga, de asemenea, ). Capricornii sunt foarte buni la strategii de construcție. Dacă veti evalueze cu atenție situația si construiti strategii de dreapta și sunt rabdatori, veti trece peste orice probleme.

Pentru a-ți pastra norocul, Saturn te va ajuta. Începând cu iulie 2014, lucrurile se vor calma. Relatiile vor reveni la normal, vântul va sufla in casa ta si aduce schimbări pozitive. In 2014 sunt semne bune în ceea ce privește veniturile și investițiile . Relațiile vor fi, probabil, cel mai important lucru din viața ta, în prima jumătate a anului 2014. Jupiter, Marele Benefic, va fi în casa Capricornului de cupluri până în iulie, generatoare de nevoi afective uriașe și speranțe, în consecință. Cu toate acestea, acesta va fi depine de tine, de asemenea, dacă vor fi îndeplinite sau nu. În cazul în care esti într-o stare de spirit buna, Jupiter va aduce orizonturi deschise, fericire și împlinire. Dacă esti într-o stare proasta, vei pierde in măsură, cerând mai mult decât ar trebui, gândindu-te că aceasta își poate permite să facă ceva sau exagerat. Și în prima parte a anului 2014, Jupiter va fi deranjat de mai multe planete.

Pe de altă parte, Jupiter iubește foarte mult libertatea. Dacă sunteți într-o relație care face sa te simti sufocat sau limitat, vei avea acum puterea de a rupe lanțurile. O perioadă intensă și complicată va fi deosebita de primul trimestru din 2014. Punctul de plecare a fost în noiembrie-decembrie a anului precedent, iar principalul factor va fi Venus in tranzit prelungit în Capricorn . Atât Venus cat și tranzitul lui Jupiter va suporta o mare încărcătură emoțională și ar putea aduce dragoste sau alte realizări relaționale. În același timp, acestea vor fi parte dintr-o configurație tensionata ampla, care poate provoca diverse probleme. În cazul în care te afli într-o situație critică sau simți că spiritele sunt incinse, amintiți-vă că aveți nevoie pentru a va păstra calmul și obiectivitatea și că cu bunăvoința și diplomație veți obține rezultate mai bune decât cu orice altă atitudine. Eclipsa de Soare de pe 29 aprilie 2014 prefigurează o dezvoltare neobișnuita în zona de pasiune si sexualitate. In rest, o atmosferă calmă și obișnuită.