Thursday, November 28, 2013

Horoscop Taur Ianuarie 2014

Prima parte a lunii Ianuarie 2014 ar putea fi frustranta sau chiar contradictorie. Pătratul între Marte (stapanul casei de cupluri) și Saturn (situat chiar în casa cuplului), va cere prudență și diplomație. Încercați să va păstrați simțul umorului, să fiti receptiv la dorințele și nevoile celuilalt și, în primul rând și ultimull rând, nu fii încăpățânat, nu reacționa negativ sau distructiv!

Feriți-vă mai ales în perioadele de 6 si 7 și 12- 13 ianuarie 2014! Până în 09 ianuarie, chiar Venus, planeta de cupluri a Taurului, va fi într-o situație dificilă. Situația se va îndrepta în a doua parte a lunii, dar, pentru mai multă siguranță, nu renunta la a fi plin de tact, până la sfârșitul lunii ianuarie 2014. Lucrurile vor veni într-adevăr înapoi la loc abia în Martie. Una dintre modalitățile de a "arde" energiile negative va fi să te implici împreună cu partenerul tau intr-o activitate partajată dinamic, cu scopul de a obține un statut mai bun sau de a câștiga o luptă.

 Cu toate acestea, chiar și așa, relatiile vor avea nevoie de încă o mulțime de atenție, înțelegere și răbdare. Cu Marte in casa Taurului de carieră, vei simti nevoia de a lua inițiativa, de a decide, de a acționa, de a impune. Dar lucrurile nu vor fi ușoare. Este posibil să te confrunti cu dușmănie, rivalitate, concurența. Deși aveți un caracter pașnic, nu este exclus că vei ajunge în vâltoarea unor lupte sau a unor conflicte. S-ar putea să apară probleme legate de contracte, de colaborare sau asociere, s-ar putea fiti implicati in argumente cu sefii sau cu autoritățile. Ianuarie 2014 nu va fi deloc o luna ușoara.

Cu toate acestea, foarte rar , realizări importante vin în perioadele pașnice și armonioase. Țineți cont de faptul că aveți nevoie de răbdare și de strategie, în scopul de a fi un om de succes. Fiecare pas trebuie să fie parte a unui plan precis. Orice act indisciplinat, orice decizie luată impulsiv, orice acțiune desfășurată de dragul acțiunii în sine, fără scop clar, ar putea duce la complicatii, intarzieri sau probleme. Vestea bună este că în a doua parte a lunii ianuarie 2014 ceva pare să deblocheze nivelul financiar. Sănătatea va trebui să fie monitorizata în mod constant pe tot parcursul ianuarie 2014. Venus (conducătorul Taurului și, în același timp, casa de boli), va fi într-o zonă problematică până la 09 ianuarie .