Thursday, November 28, 2013

Horoscop Ianuarie 2014 Berbec

Cu Venus (în rolul său dublu ca planeta iubirii și ca stapanul casei Berbecului a cuplurilor), care trece prin partea de sus a horoscop dvs., viața relațională pare să fie într-o situație cel puțin onorabila. În Ianuarie 2014 lucrurile vor fi clare și vizibile, nu va fi nici un secret, nici o îndoială. Cele mai frumoase perioade va fi in prima decada: relațiile vor fi caracterizate de optimism, relaxare și bună voință, va exista un limbaj comun, preocupări comune, în special de natură culturala, universitara, spirituala sau turistica.

Dragostea va deschide noi orizonturi și drumuri, te va stimula pentru a face planuri mărețe. Cea de a doua decada a lunii Ianuarie 2014 va aduce intensitate. Emoțiile vor fi puternice, dar acestea ar putea fi mai impovaratoare. Tu nu vei avea aceeași senzație de libertate și relaxare. Pot exista evenimente care vor duce la noțiuni de discuții, cum ar fi de putere, de control, de bani sau statut social, toate legate de dragoste sau căsătorie. Nu vor fi interconexiuni între cuplu și cariera. în Ianuarie 2014 vei socializa mult, cu efecte pozitive asupra vietii sentimentale. Toate planetele, cu excepția lui Jupiter, va fi deasupra orizontului pe tot parcursul ianuarie 2014. Va fi o caracteristică de configurare a perioadelor de faima si succes. Vei atrage atenția, vei trezi interese, vei avea momentul tau.

 Prin casa Berbecului ,a carierei, în cazul în care ambițiosul Pluto a fost deja de mai mulți ani, se va trece la Soare, Mercur și Venus. Veți avea talente și competențe, organizarea dumneavoastră și abilitățile de conducere, cele de comunicare și cooperare evidențiate. Vei face impresia de o persoana inteligenta, încrezatoare în sine, care este în același timp cooperativa. Relatiile sociale si parteneriatele, fie de muncă sau legate de cuplu, ar putea contribui la succesul tau.

Ianuarie 2014 nu va promova acțiuni independente. Veți avea nevoie de colaboratori sau parteneri, o audiență pentru un grup organizat care apreciaza interesele sau împreună cu care să evolueze încercarea de a atinge obiectivele comune. Desigur, vei avea rolul de lider sau de un maestru. Dar nu vei fi capabil de a gestiona fără ceilalți. Financiar, vei trece printr-o perioadă care va necesita anumite decizii. Nu te grabi!