Tuesday, November 26, 2013

Horoscop Decembrie 2013 Capricorn

Vei trece printr-o perioadă specială. Venus, planeta iubirii, va fi in Capricorn si va fi determinata să-și petreacă aici mai mult timp decât de obicei. În zâmbetul seducător a lui Venus, în decembrie 2013 viata sentimentala a Capricornului va deveni mai romantica, mai vesela, mai plăcută. Dragostea va fi în aer, iar afacerile se vor naște în mod neașteptat. Pornind de la o privire dulce, de o declarație de iubire adica, de la un vis sau un aviz în casa Capricornului vor fi Jupiter, marele benefic, ceea ce va amplifica nevoia de afecțiune și va crea oportunități sentimentale favorabile.

Nu va fi o notă de instabilitate în fundal, deși trigonul cu Jupiter si Saturn ar putea fi un semn de începutul unei relație de durată sau, în cazul unei relații deja existentă, apare decizia de a o face oficiala. Dacă sunteți într-o relație veche, deja oficiala, ar putea fi vorba despre o realizare importantă a cuplului. Cu alte cuvinte, decembrie 2013 va fi o perioadă de expansiune controlata, care este, exact pe gustul dumneavoastră având în vedere că vă place să va faceti planuri, bune și exacte. In 07 decembrie 2013 Marte, planeta de acțiune, va intra în casa Capricornului si carierei, unde va rămâne până în iulie 2014.

Fenomenul va fi remarcabil, deoarece Marte își petrece, de obicei, doar cinci sau șase săptămâni într-o casă. Acest tranzit prelungit va da carierei Capricornului un caracter marțian. Factorii de conducere vor fi ambiția, spiritul de întreprindere, competitivitatea, dorința de a dovedi valoarea ta, necesitatea de a face un fel de unul singur și chiar lupta pentru el, dacă este necesar. Dar pentru ca Marte sa faca cele mai bune reactii ale sale, trebuie stabilite obiective precise și să fiti sfătuiți să acționati într-un mod disciplinat. Energia lui Marte este considerabila și în cazul în care scapă de sub control poate aduce o mulțime de probleme, de la conflicte cu superiorii la compromisuri, scandaluri și eșec.

Ești norocos să fii un Capricorn caci oamenii Capricorn sunt moderatie și strategi foarte bun, așa că veti avea șanse de a trage de succes. Mai ales daca stii cu cine să colaborezi și cum să devină un aliat . Din punct de vedere financiar, decembrie 2013 vă poate aduce un succes, o realizare. Preocuparile pentru sanatate par a fi destul de intense în decembrie 2013. O boală mai veche s-ar putea întoarce cu dureri violente. Pe de altă parte, veți fi destul de expus la infectii si contaminari.