Tuesday, November 26, 2013

Horoscop Decembrie 2013 Sagetator

Apare o problema puternica o care o vei depăși (ele par ca vin implacabil). Ia-o ca o rutină a cu câteva zile înainte și după data de 20 decembrie 2013. Aceste probleme le vei depăși iar în casa ta a 7- a și vor aparea nunti, conexiuni prezente și relații în comun. Aceasta apare datorita unei activitati solare din data 1 iulie. Fii mai individual cu cei dragi dvs. acum - încearcă să agravezi dlucrurile mai mult decat sunt. Fiecare luna oferă schimbări economice pentru asociatii dumneavoastră și aceasta luna nu este diferită. Există probleme economice pe termen scurt, care determina modificari necesare adaptate situatiei. Dacă aveti probleme de moștenire, proprietăți, testamente, refinanțare sau asigurare, acestea încep să ia o intorsatura impresionantă într-un fel sau altul.

Tu ești încă în mijlocul unei satisfacții anuale individuală optimă (care a început pe 22 de luna trecuta).  Este, de asemenea, un interval uimitor pentru a obține o imaginea în formă - pentru a obține acești factori în cazul în care doriți să fie. Ești încă intr-un interval de cel mai înalt posibil de libertatea individuală, așa că este o șansă de a crea condițiile placute.  Jupiter va progresa pe data de 25 decembrie și vă va fi mult mai clar cu privire la ceea ce creati. Sănătatea este încă bune - deși depasirea intervalului este momentan traumatic.

Puteți îmbunătăți sanatatea în continuare acordând mai multă atenție la coloana vertebrală, picioare, dinti, fragmente de oase și de poziționare scheletice (până la 21 decembrie). Nu permiteți maximele economice si coborasurile financiare sa va afecteze sanatatea dumneavoastră. Ia măsuri pozitive, atunci când este necesar și pentru a preveni teama economica sau de stresul. După douăzeci și unu, dezvolta curățenia perceptiva și sanatatea psihologica. Informațiile rele cauzează nu doar luptă și durere în lumea exterioară, dar poate dezvălui, de fapt o boală  fizica. Din fericire, situația financiară este puternica acest 30 de zile.

Pe 22, veți intra într-o perioada optima anual economica. Acest interval oferă venituri optime. Marte in a zecea casa arată că veti face un efort (și acest lucru a fost cazul din iunie), dar sunteți gata de a va alunga adversaroi, fie individual, fie pe piața dumneavoastră. Puteți îmbunătăți propria profesie, prin acțiuni de bucurie .