Tuesday, November 26, 2013

Horoscop Decembrie 2013 Scorpion

Până la 22 Decembrie, finanțele, bunurile si proprietatile sau ceva care afectează securitatea materială sau bunăstarea fizică ar putea avea atenția dumneavoastră. Temele atât de importante sunt centrate in jurul lor . De asemenea, subliniaza lucrurile la nivel practic, fizic, material care pot îmbunătăți sănătatea și bunăstarea ta. Din 22, Soarele este într-o zonă sociabila, o sa fiti ocupat și ați putea întâlni multe persoane interesante atat femei cat si barbati.

 Este timpul sa sa aveți mai mult atentie si poate chiar mai multa pentru a obține ceea ce va doriti. Educația sau călătoriile sunt de asemenea evidențiate și pot exista planuri, programari sau itinerarii . Până pe 5 Decembrie , Mercur este în semnul tau si pune mai mult în fluxul de schimb de informații și intalnirea cu alte persoane. S-ar putea fi mai mult documentat sau alte lucruri pentru a obține un avans in cariera. Un timp bun pentru a dezvolta abilități cu oamenii, plus și capacitatea de a va exprima intențiile sau ideile în mod clar și precis , altora.

 Uneori pot exista atât de multe lucruri care vin la tine ca o sa te simti un pic împrăștiată . Din data de 8 conversațiile tind să aibă o înclinare mai practica. Banii, proprietatea sau bunurile vor fi in mintea ta. Conversațiile gravitează în jurul valorii de securitate materială sau nevoi fizice. Cumpărarea , vânzarea, închirierea , leasingul pot fi, de asemenea, in mintea ta în acest moment. Acest lucru ar fi un moment bun pentru a avea o parere despre ceea ce este de cea mai mare valoare pentru tine sau sa iti dai seama cum valorifici orice active .

 Venus incepe un mega tranzit până în martie anul viitor. Asta înseamna ca întâlnirile de zi cu zi sunt mai atrăgătoare sau de divertisment, chiar exotice. Unii dintre voi ar putea fi în schimburi cu alte persoane care încurajează creativitatea de auto-exprimarea . Veți dori să păstrati lucrurile la modul politicos. Acest tranzit ar putea aduce relații calde, de sustinere cu fratii sau surorile voastre. Până la 8 poziția lui Marte indică faptul că ar putea fi de probleme cu partenerii sau prietenii sau cu care aveți interese comune sau pot exista tensiuni între tine și un prieten sau asociat .