Wednesday, November 27, 2013

Horoscop Decembrie 2013 Varsator

Cu Venus in casa a XII destul de restrictiva, în Decembrie 2013, entuziasmul sentimental al oamenilor Varsatori va fi moderată, iat în unele cazuri, poate chiar lipsi complet. În această poziție Venus va avea tendința de a evidenția partea trista a vietii sentimentale. Deziluzii, trădarea, singurătatea, iubire imposibila pentru unii oameni Varsator datorita lui Venus in casa a XII- a ar putea prefigura povești despre dragoste secrete, probabil, ilegale sau interzise.

În primele două decade din decembrie 2013, mesajele negative pot lipsi sau pot fi ascunse de tranzitul Soarelui (stapanul casei de cuplu al Varsatorului) prin optimist Sagetator și o casă pentru care socializarea și prietenia sunt caracteristicile. Profitați de acest interval cât mai mult posibil, în scopul de a vabucura de placerile vietii împreună și de a consolida relația dumneavoastră! Pe 21 decembrie 2013 Venus va începe mișcarea sa retrograda, iar Soarele va intra, de asemenea, in casa XII-a a Varsatorului, astfel încât șansele pentru fericire se vor diminua considerabil. Configurația poate indica, de asemenea, probleme dcu partenerul, care va vor afecta în mod indirect.

Decembrie 2013 va fi o luna excelenta pentru carieră și afaceri între Jupiter, situat in Varsator "casa de muncă, și Saturn, situat in Varsator" in casa carierei și faimei, un trigon care va forma, un aspect care va aduce progres și succes. Realizările de acum vor fi importante și durabile, astfel încât s-ar putea folosi termenul pentru a stabili o fundatie, pentru a organiza, o structura importanta. Trigonul Jupiter-Saturn va stimula spiritul constructiv și va evidenția capacitatea sintetică. Puteți înțelege acum în mod clar care sunt obiectivele tale principale , canalizarea resurselor față de ele și de a scăpa de preocupări lipsite de importanță, care sunt consumatoare de energie si timp. În decembrie 2013, vă puteți bucura de succes prin intermediul unor persoane sau organizații oficiale, se poate beneficia de bunăvoința celor din structurile administrative.

Experiența pe care ați achiziționat-o până acum este recunoscuta, autoritatea este mai mare. Vei avea o judecata financiară bună, vei profita de oportunitățile pe care le vor aduce banii, iar munca ta va fi bine plătita. Pe axa de sănătate va exista o opoziție între Jupiter și Venus-Pluto, care va fi mult mai activa până în martie 2014 și care poate provoca probleme mai ales pe seama de exceselor și a slăbiciunii în fața plăcerilor și viciilor.