Wednesday, November 27, 2013

Horoscop Decembrie 2013 Pesti

Relațiile Pestilor se vor relaxa după 5 Decembrie 2013, când Mercur, conducătorul Pestilor pentru casa de cupluri, va intra în Sagetator. Va fi o mare ușurare, după ce Mercur a fost tensionat în semn Scorpionul pentru doua luni si aproape permanent în jurul lui Saturn. Chiar mai mult, a fost, de asemenea, retrograd pentru un timp de tranzit de Mercur în Scorpion care pare să fi generat suficiente frustrări și a adus o mulțime de complicații în relația cu persoana iubita sau legate de aceasta .

Acum, cu toate acestea, atmosfera va fi mai relaxata, va deveni mai optimista și înfloritoare. Mai mult decât atât, un alt eveniment care va aduce bucurie va avea loc în cer: Jupiter, situat în casa iubirii si a erotismului, va forma cu precizie un trigon cu Saturn. Semnificația acestui aspect va avea de a face cu stabilitate, încredere și fiabilitate și pot fi la baza unor decizii sentimentale înțelepte, cu efecte pe termen lung. Pe de altă parte, o posibilă afacere care ar putea începe acum va avea șanse să dureze . Realizări sentimentale ale zodiei Pesti în decembrie 2013 vor fi de fapt în legătură cu excursii, distanțe, preocupări intelectuale, culturale sau spirituale.

Decembrie 2013 va fi o lună cu perspective profesionale frumoase, pentru că Soarele și Mercur vor trece prin casa carierei iar Soarele te va plasa în centrul atenției, va spori prestigiul și autoritatea și ai putea primi laude, premii, aplauze. Mercur va veni cu idei ingenioase și veti vedea că aveți șansa de a fi observat pentru calificare , vorbire, scriere sau proceduri intelectuale. Combinația Soare Mercur va proiecta o imagine despre tine ca o persoană competentă și de încredere .

Jupiter, conducătorul de zodiei tale și, de asemenea, conducătorul de carierei va forma un trigon cu Saturn perfect . Acest aspect va fi minunat pentru stabilirea de obiective pe termen lung și pentru strategiile de consolidare si poate duce la luarea unor decizii importante și poate iniția o relație stabilă de colaborare profesionala cu cineva departe. Pentru cei interesati de studii, cercetare sau creare, editare sau publicare, trigonul Jupiter Saturn va fi un semn bun, încurajând perfecțiunea și succesul. Financiar, vei pasi într-o perioadă care va necesita prudență. In primele doua decade din decembrie 2013 nu exista nici o predicție pentru probleme medicale. Veți avea o mulțime de energie și rezistență la efort admirabil și moralul va fi destul de bun.