Wednesday, November 27, 2013

Horoscop Decembrie 2013 Berbec

Nu te poți aștepta într-adevăr la armonie și înțelegere. Și acest lucru va fi valabil nu numai pentru Decembrie 2013, dar timp de mai multe luni în avans. Vă puteți aștepta totuși la pasiune, cucerire, emotii puternice, provocări și acțiune. Dar, de asemenea, la divergențe, argumente, agresiune sau chiar despartiri. În cazul în care cuplul este foarte bine conectat, vă puteți aștepta la o mulțime de agitatie care vizează un obiectiv comun, studii din exterior sau posibilitatea ca partenerul de a prezenta evenimente acute.

Oricum, relatiile, fie civile sau de dragoste sau de un alt fel, vor dobândi o formă mai vizibila, vor obține mai mult atentia si vor cere un consum de energie mult mai mare decât înainte. Toate acestea vor fi cauzate de faptul că Marte, conducătorul Berbecului, va finaliza ciclul de miscare retrogradand in casa de cupluri, în cazul în care va sta între 07 decembrie 2013 și 28 iulie 2014. Problemele ar putea deveni mult mai complicate in ultima decada, caci la 21 decembrie 2013 Venus, care este stapanul casei Berbecului de cupluri, va începe o perioadă de miscare retrograda. Răbdare!

 Decembrie 2013 iti poate aduce succes mai ales dacă ați lucrati într-un loc de muncă artistic sau unul care este legat de estetica, de dragoste sau de distracție. În caz contrar, este posibil sa observati unele scăderi de ritm, slăbirea ambiției și o tendință de inactivitate, ceea ce nu este caracteristic de tine. De asemenea, este posibil sa existe o interacțiune vizibilă între carieră și sentimente . Deciziile vor fi influențate de către partenerul de cuplu. Ca o notă generală, relatii Berbecului, vor avea un impact asupra poziției, indiferent dacă este vorba despre persoane de contact din nivelele superioare ale societății sau asociațiile de colaborare. Cu toate acestea, va trebui să aveti grijă la tensiunea care poate apărea din senin și atacuri, rivalitatea sau capcanele unor situații aparent plăcute.

In plus, ele pot avea consecințe negative atât asupra prestigiului și cu privire la situația financiară. Ai putea avea, de asemenea, satisfactii de la studii, preocupări, excursii științifice sau culturale sau munca de lungă distanță. Nu este exclus că veți face, de asemenea, o investiție. Vei fi într-o formă destul de bună, dar vei avea parte de o mulțime de stres.