Thursday, November 28, 2013

Horoscop Decembrie 2013 Taur

Veți avea, probabil, o povară luata de pe piept la 5 Decembrie 2013, când Mercur iese din casă eelațiilor, unde a interferat afaceri destul de serioase pentru ultimele două luni când , Mercur va lua tensiunea și va lăsa fără șanse, probabil, în spatele unor lecții de viață bine învățate sau o decizie definitivă, exploatata pe deplin conștient si responsabil. Cazul în care tranzitul lui Mercur retrograd nu a atacat cuplul direct, dar a afectat partenerul tau, atunci vei fi fericit ca partenerul tau va primi echilibrul necesar, calmul și sensibilitatea înapoi. Lucrurile se vor încerca să se liniștească într-un fel, după o perioadă mai complicata.

Nu pentru mult timp, totuși. Marte, stapanul casei de cupluri, va pasi într-o zonă foarte neprietenosa, unde va rămâne pentru un timp foarte lung, prefigurând responsabilități mai mari, restrictii, criză, dar, de asemenea, o posibilă (mai degrabă ) afacere agitata, care pare a fi conectata la locul de muncă . Pe de altă parte, Venus ar putea aduce o relație de lungă distanță,sau o relație extinsa din orizont spiritual si cultural. Cariera si relatiile Taurului vor îmbina, fie cu privire la asociere, efort de echipa, studii comune sau cercetare, va influența sentimentele pe alegeri profesionale sau cu privire la un anumit tip de sprijin din partea persoanei din viața ta privată.

Veți fi conectat la alte persoane prin intermediul unui pachet de legături care vor limita, uneori, libertatea de mișcare, alteori te vor irita, dar fără de care nu ai putea avansa. În Decembrie comunicarea cu ceilalți se va îmbunătăți, după o perioadă destul de exasperanta de neînțelegeri. Volumul de muncă va crește, iar de acum va trebui să aștepti luni lungi de stres cauzate de situații de urgență, situații critice, conflicte, incidente sau accidente de muncă.

Va recomandam ideea de a construi strategii și planuri care să fie la fel de disciplinate. Prioritățile în această iarnă ar putea avea de a face cu studii, specializări, publicari sau editari, poate chiar cu țări străine sau excursii. Situația financiară a Taurului se va clarifica și s-ar putea să apară un venit suplimentar. De acum până în iulie 2014 sănătatea Taurului va trebui să fie ținuta sub observație și va trebui, de a evita orice fel de excese sau imprudență care ar putea amenința sanatatea.