Thursday, November 28, 2013

Horoscop Scorpion 2014 Dragoste

Neptun, romantic și plin de speranțe, va rămâne în casa iubirii Scorpionului în 2014, de asemenea. Într-un fel, acesta este un lucru bun, deoarece, astfel, se va anula o parte din rezerva de Saturn, care este în Scorpion . Pe de altă parte, Neptun locuiește în sfere suprarealiste și este destul de ineficient: povestile de dragoste nascute sub aripa lui vor avea foarte rar o forma și dacă o face, ele vor fi ambigue sau incerte. Din acest punct de vedere, vei face bine cu tranzitul Saturnului, care practic și realist.

Cu toate acestea, în conformitate cu prezentul ambivalent , influența Neptun Saturn, inima ar putea spune ceva diferit de ceea ce motivul s-ar putea să vă spuna. Se pare că există o mulțime de lucruri în ceea ce privește relațiile, pentru că Venus, fiind în ciclul de miscare retrograda, va petrece o mulțime de timp în casa Scorpionului a intelectului (05 noiembrie 2013 - 05 martie 2014). Privind lucrurile dintr-un unghi diferit, Venus este stapanul casei Scorpionului de cupluri și tranziturile sale vor reflecta în mod evident relatia de cuplu. Fiind în ciclul de miscare retrograda până în Martie 2014, Venus ar putea aduce evenimente care conduc la întrebări de genul: "Sunt în relația potrivita?", "Ce mă aștept de o relatie?", "Care sunt așteptările mele fata de partenerul meu ? "," Care sunt așteptările partenerului meu de la mine? " și altele de acest gen. Comunicarea în cadrul cuplului va fi esențială pentru Scorpioni în această perioadă. Este bine să vorbim despre ceea ce simțim și ce e în mintea noastra, poate chiar negocierea cu partenerul pe anumite condiții de trai impreuna.

De asemenea, raportul ar putea implica discuții intense sau mai multe excursii. Pentru unii Scorpioni, tranzitul lui Venus poate scoate la suprafață poveștile de dragoste din trecut sau frustrările adânc îngropate. Atmosfera se va relaxa in Aprilie 2014, care va fi o lună foarte romantica.

În Mai 2014 s-ar putea să apară unele probleme legate de parteneriat. Iunie, August, sfârșitul lunii Octombrie și prima săptămână a lunii Noiembrie 2014 vor fi intervale de armonie și realizări. În rest, atmosfera va fi neutra. Sănătatea va trebui să fie ținuta sub observație în 2014, mai ales în prima parte a anului. Există două aspecte aici. Primul aspect este legat de Saturn în Scorpion, care face corpul obosit și slăbește imunitatea. În acest context, s-ar putea să apară probleme, cum ar fi: degradarea afectiunilor deja existente, manifestarea unor predispoziții genetice, aparitia unor boli cauzate de o igienă precară (insuficienta odihnă, mese dezorganizate, abuz sau exces, frig sau umezeala, etc) sau de obicei maladii care afectează oasele, articulatiile, pielea, parul, unghiile sau dintii.