Thursday, November 28, 2013

Horoscop Sagetator 2014 Dragoste

Uranus va încuraja casa dragostei a Sagetatorului între 2011 și 2018. Influența sa electrizanta va fi caracterizat prin variatii, noutate, schimbări neașteptate sau inversări de situație. Prima parte a anului 2014 va fi plina din acest punct de vedere: opoziție cu Marte (stapanul casei Sagetatorului de dragoste) și de către pătratul cu Pluto și cu Jupiter (conducătorul zodiei ta), Uranus va avea puterea de a aplica o serie de șocuri electrice , și ar putea reconfigura chiar imaginea romantica si sexuala pentru tine . Cum vă place emotiile puternice și aveți calitatea unui minunat optimism, ati putea găsi aceste turbulențe revigoranet sau le luati ca o șansă de a explora noi teritorii.

În ceea ce privește relațiile vechi sau oficiale, ele pot fi tulburat în special de probleme legate de copii, sarcina sau sexualitate. Intre 07 mai și 13 iulie 2014 Mercur va va da sansa unor noi aventuri. Fiind în ciclul de miscare retrograda, Mercur va rămâne în casă Sagetatorului mai mult decât de obicei. Fenomenul va fi mai interesant caci Mercur este tocmai conducătorul acestei case. Tranzitul va exprima preocuparea mai intensă pentru cuplu sau pentru partener și este de așteptat că va aduce evenimente importante. Pentru că Mercur va avea o escală scurtă într-una din casele financiare ale Sagetatorului, este foarte probabil ca o suma de bani legate de subiect va fi în centrul atenției.

Lucrurile vor fi mult mai greu de controlat, în perioada 7 iunie - 1 iulie 2014, când Mercur este retrograd, de fapt, dar o vor face complet clar până în iulie . Mai mult decât atât, în Iulie 2014 totul se va clarifica, ceea ce înseamnă că chiar și furtunile cauzate de Uranus se vor calma, iar restul anului va fi pașnic și armonios. Unul dintre punctele sensibile ale oamenilor Sagetator in 2014 vor fi finanțele. În scopul de a reduce riscurile, va trebui să se mulțumească cu ceea ce poate avea, ce ține în posibilitățile tale, de a evita riscurile și nu lua credite decât dacă este absolut necesar.

Va și o tendință de a evalua perspectivele într-un mod mult prea optimist. Un alt punct sensibil în 2014 vor fi prietenii. Cu Marte fiind în ciclul de miscare retrograda in casa Sagetatorului de prietenie, va fi, foarte probabil, pentru tine de a avea conflicte cu prietenii sau de a avea o mulțime de probleme cauzate de a-i ajuta cu problemele lor.