Thursday, November 28, 2013

Tunsori par lung 2014

Dacă sunteți în căutarea unei coafuri perfecte pentru a fi cu un pas înaintea celor mai noi tendinte de frumusete, opteaza pentru una dintre aceste coafuri frumoase pentru par lung. Afla ce e cu adevărat trendy în termeni de lungime, textura, breton și straturi atunci când vine vorba de tendințele in coafura pentru anul 2014!

Tendințele de coafuri sunt la fel de mult despre rafinament , par îngrijit și inovare. Fii încântata de următoarea transformare și lăsați ușa deschisă pentru opțiuni noi și îndrăznețe de styling. Frumoasele tunsori lungi prezentate mai jos au reușit să rămână în lumina reflectoarelor datorită marii aluri care ofera un aspect radiant. Dacă sunteți gata pentru lumina reflectoarelor, începe compilarea inspirațiilor de par cele mai creative prevazute de stilisti de par profesionali din întreaga lume. Lasa ca si parada noastra de desene orbitoare sa vă ghideze în alegerea stilului celui mai măgulitor.



 În primul rând se pregătească parul pentru o sesiune de revitalizare bine meritata. Parul lung arata uimitor numai în cazul în pletele tale sunt in forma de top. Fa ca si fiecare fir de par sa iasă în evidență cu tratamente profund condiționate. Scapa de varfurile despicate si textura greu de gestionat cu ajutorul structurii perfecte. Modele de par stratificat vor servi ca o listă de alternative pentru a îmbrățișa o tendință de frumusete .


Straturile formeaza mișcarie naturale și vă va oferi un set mare de opțiuni de sculptura. Adauga o intorsatura neasteptata pentru buclele dumneavoastra sub forma de cascadă cu absolvire. Un breton bont sau stratificat poate face, de asemenea, magie pentru buclele dumneavoastra lipsite de viață. Explora impactul acestor idei  cu coafuri versatile care poate avea asupra aspectului dumneavoastră.


 Să ne alegem o noua coafura care vorbeste despre romantism si senzualitate! Descopera frumusetea buclelor moi și strânse, precum și valuri elegante. Aceste accesorii vor adăuga o calitate super sanatoasa si voluminoasa pentru parul tau. Părul lung poaet fi ultra sexy, chiar dacă vă decideți să rămâneti la textura naturala. Folositi placa de intins parul sau ondulatorul și creme de netezire pentru a fi in trend cu cele mai tari tendințe de păr . Inspirati-va din aceste stiluri de păr perfect sculptat si oricine poate țintui fără un efort suplimentar sau abilități de coafură . Luați în considerare tipul parului tau, atunci când construiti aspectul cel mai potrivit pentru fiecare eveniment.