Saturday, September 13, 2014

Horoscop Octombrie 2014 Pesti

Vei fi privilegiat: în octombrie 2014, Soarele si Venus va traversa casa Pestilor de cupluri. Soarele arată de unde energia și interesul va fi direcționat către, identificarea faptului că relatia ta si partenerul tau va capta toată atenția, că toate acțiunile și proiectele tale vor gravita în jurul lor. Venus este planeta iubirii și a armoniei și trecerea ei prin zona Pestilor de relații va aduce noroc și împlinire. Vei avea o mare nevoie de dragoste și disponibilitate mare de a oferi dragoste la rândul tău. Veți reverse afecțiunea pe draga persoana, veți găsi gesturile potrivite și cuvintele să-i mai aproape de tine. Dacă ești singur, octombrie 2014 ar putea aduce o noua dragoste in drumul tau. Dincolo de aspectele romantice, banii pare a fi o problemă actuală pentru cuplul Pestilor.

Octombrie 2014 Horoscop Pesti: cariera si bani

Octombrie 2014 va fi o luna extrem de interesanta pentru oamenii Pesti din punct de vedere profesional. Colaborarile va fi, fără îndoială, cel mai important aspect al lunii. Parteneriatele, munca în echipă și chiar contactele sociale iti pot aduce bani și succes. Sunt prevăzute noi asociații și alianțe, și ar putea fi, de asemenea, contracte noi. Acțiunile și proiectele tale vor creste in a doua parte a lunii octombrie 2014, odată ce Marte a intrat casa Pestilor de carieră. Împreună cu Jupiter (situat in casa de muncă a pestilor ) și Uranus (situat in casa Pestilor de bani), Marte va forma un triunghi de foc mare, plin de energie, curaj și inițiativă. Triunghiul Marte-Jupiter-Uranus va aduce un oarecare interes proaspăt și entuziast și promite deschideri și oportunități, realizări și succese, atât la nivel profesional, cât și la cel financiar.

Octombrie 2014 Horoscop Pesti: Fitness si echilibru psihic

De-a lungul lunii octombrie 2014 , Pestii vor avea o mulțime de capacitate de muncă și o bună protecție împotriva bolilor. Cu toate acestea, va fi bine să mănânce alimente de dieta, pentru a avea suficienta odihnă și nu pentru a nu se consuma cu problemele altor persoane . Dacă se întâmplă cumva să suferiti de o "hiper" boala (hipertensiune arterială, colesterol sau zahar din sange peste limita normala, etc), în octombrie 2014 o monitorizare constantă a acesteia va fi în ordine. Ar fi o idee bună dacă ai face mai multe exerciții fizice.