Wednesday, August 27, 2014

Moda iarna 2014 2015

De data aceasta vrem să vă arătăm tendinte de top pentru femei in moda in aceasta toamna-iarna 2014-2015 , care toate vor fi axate pe pentru sezonul care urmeaza. Vrem să reflecte cele mai bune pentru atenția dumneavoastră, oferind siluete indraznete noi, materiale moderne și de înaltă calitate, precum și culori luminoase si stiluri.

De data aceasta vom vedea reveniri la forme retro și clasice, culori luminoase, accente sportive, blănuri extavagante, precum si blanuri de astrahan, garnituri de blană îmbrăcăminte exterioară, actualizări moderne, atingeri post-apocaliptice, printuri , siluete supradimensionate, tricoturi confortabile, haine confortabile și ansambluri destul de purtat cu pantaloni. Paleta de culori este împărțita în două tabere opuse, în cazul în care una este de toamnă, iar celălalta este mai luminoasa , de iarna. Vedem esențialele de moda ca de obicei, ușor de purtat, cu accente de creativitate, actualizări comerciale, clasice neașteptate, de lux și încrezătoare gata să poarte articole de îmbrăcăminte, precum și experimentări de modă așteaptate cu nerăbdare. Vedem costume experimentale, clasice, feminine, bărbătesti și foarte moderne.



Unii stilisti spun că noul sezon poate fi rece ca si gheața. Daca ei au dreptate, atunci de ce nu încercați niste tricoturi confortabile . Aceasta este o tendință de moda rece, care este practica, călduroasa și chic. Vedem siluete ușor supradimensionate, precum și forme-măgulitoare ale corpului, căciuli sexy, mănuși tricotate si fuste tricotate. Ne place ideea de a purta haine supradimensionate, cum fiecare piesa pare o declarație și ascundecateva kilograme in plus. Vedem pulovere mari, paltoane, pantaloni si accesorii. Cu atât mai mari, cu atât mai bine.




Ce zici de amestecarea de grunge cu barbatesc, stil de rock și orice altă tendință de stil? Noi spunem Apocalipsa, acum! Dacă sunteți gata pentru orice, atunci va sfatuim sa incercati articole de îmbrăcăminte post-apocaliptice pentru a le purta pe străzile urbane. Încercați îmbrăcăminte exterioară edgy de piele, ochelari și blugi cu petice.

Un alt must-have este un blana de astrahan, care este un material destul de subestimat, care se face din tinerele ovine. Pare scump, dar merita fiecare banut din plin.



Hainele de blană ca si îmbrăcăminte exterioară arata minunat și îndrăzneț. Vedem uimitoare modele de îmbrăcăminte de exterior cu blana care vin în culori vii și nuanțe indraznete. Multi designeri au mers până la articole de îmbrăcăminte exterioară si aduce numai piese calitative ridicate.