Thursday, August 28, 2014

Horoscop 2015 Pesti

2015 va fi un an bun pe plan profesional, care poate aduce Pestilor realizări frumoase. Soarta te va ajuta, dar n-ar strica dacă ați contribuit de asemenea. Poate v-ati dori uneori să vă permiteți să va lasati dusi cu reverie și să fiti inactiv (Neptun abia asteapta sa se ​​bucure de lene și să uitați de muncă), dar tu va trebui să faci un efort și să te mobilizezi, mai ales până în iulie 2015, după care, Jupiter se asigura că vă va ține ocupat. Pe plan sentimental, prima jumătate a anului 2015 va fi mai tumultoasa.

A doua parte va fi mai puțin bogata în aventuri. Zona care este cel mai probabil a fi vedeta anului 2015 va fi în zona de bani. Axa financiara a Pestilor va fi evidențiata atât de către opoziția Marte-Uranus și axa nodurilor lunare a lui. Veți depune eforturi pentru a crește câștigurile dvs. și veți avea, probabil, un proiect în minte (personal sau profesional), care va implica anumite importantă financiara si multe manevre. Este adevărat că poți câștiga o mulțime de bani, dar avem în vedere că riscul de a pierde este, de asemenea, mare! Este recomandat să nu te grăbeasti (Marte este in erupție și vrea să facă totul pe loc, imediat și Uranus poate avea reacții neașteptate si destul de bruscte), nu pentru a da înapoi la primul impuls, pentru a analiza cu atenție situația, pentru a cere sfaturi de la specialiști și să te gândeasti de două ori înainte de a lua o decizie. Feriți-vă în perioada martie - mai 2015, când Marte este retrograd în una din casele financiare ale Pestilor. Consecințele deciziilor luate în astfel de configurații pot fi de multe ori dezastruoase.

Horoscop Dragoste Pesti 2015

Tendința romantica va fi asigurată pe termen lung de către Neptun, situat in Pesti. Avandu-l de partea ta, vei fi predispus sa fii feeric, visator, plin de speranta, dând expresie a întregii poezii care se află adânc în tine. Este adevărat că s-ar putea uneori sa te bazezi pe o iluzie sau să investestiă în persoana greșită, dar acest lucru este, de asemenea, rezultatul necesitatii de a te lasa fermecat, să trăiesti cât mai mult ca tine poate pentru basme. In prima parte a anului 2015, sentimental , aspirațiile ar putea lua forme mai concrete, deoarece entuziastul și aventurosul Jupiter se afla in casa Pestilor de dragoste și sexualitate. Jupiter va da curaj și entuziasm, va va face sa fi mai sigur pe sine în ceea ce privește puterea de seducție și se va vedea că vă sunt prevăzute condiții favorabile.

Daca ai deja o relatie, in 2015 vei putea să iei avantaj de tranzitul lui Jupiter pentru a îmbogăți viața ta erotica, de a experimenta noi senzații și împliniri carnale. Jupiter va amplifica nu numai senzualitatea ta, dar, de asemenea, fertilitatea ta, așa că nu este exclus că în 2015 va avea loc o sarcină sau chiar nașterea unui copil. Pe de altă parte, Venus vrea ca în primele două luni ale anului 2015 dragostea sa fie conectata la prietenie, activități de grup, organizații, manifestări cu o audiență, conferințe, congrese, spectacole, etc. Este posibil ca au existat unele dovezi în acest sens încă din noiembrie-decembrie a anului precedent. Oricum, primul trimestru din 2015 va avea un semn relational puternic, avand in vedere ca Mercur, stapanul casei Pestilor de cupluri, va avea o interesantă sedereo în zona Varsatorului. Atentie, insa: perioada ar putea aduce, de asemenea, complicații . Altă perioadă foarte intensă la nivelul perotic va fi intervalul Iunie-Iulie 2015. Începând cu luna august 2015 lucrurile se vor calma și vor deveni neutre din nou.