Tuesday, June 10, 2014

Tinute de vara 2014

Tinutele drăguțe sunt un must have în această vară și cu câteva sfaturi veți avea posibilitatea de a pune împreună costumele de vară, care va face o adevarata fashionista! Deși tendințele modei sunt în continuă schimbare, există destule elemente care se mențin in statutul lor pe trend pentru sezoane la rând, iar acestea sunt exact următoarele idei de tinute pe care sunt bazate .

Evident, personalitatea și gustul, precum și bugetul joacă un rol în stilul cuiva, astfel a adapta aspectul de a se potrivi cu tine ca moda este făcut să fie personalizate numai atunci, când ești comoda cu ceea ce porți, vei arata mai bine. Știm cu toții că atitudinea si moda merg mână-în-mână, astfel încât să fii sigura ca porti doar ceea ce simti ti ca se potriveste și purtați-o bine!

Aceste tinute drăguțe sunt menite pentru a se potrivi cu mai multe preferințe de stil și sunt concepute pentru a fi purtate ocazional, astfel încât luati o privire la ceea ce este la moda în această vară și asigurați-vă că tinutele de vara sunt similare pentru a arata chic.

Blugii skinny cu taietura la genunchi sunt pentru femei mai plate, cu diferite tipuri de corp, de la androgin la rotund. Din păcate, femeile care ar trebui să ii evite sunt cele cu picioare scurte, caci skinnii taie piciorul și da efectul exact care ar trebui evitat.
Ceea ce e grozav despre acest stil de blugi este că acestia sunt incredibil de versatili, prin asocierea lor cu orice, de la maieuri simple, tricouri, camasi, jachete, adidași, sau sandale cu toc inalt si vei arata bine.


Rochia este tinuta potrivita pentru a o purta în această vară și din fericire, există o gamă largă de stiluri si culori pentru a flata toate femeile. Pentru a menține un grad ridicat de confort odată ce temperaturile sunt în creștere cel mai bine este să alegeți țesături ușoare, care permit pielea sa respire. Rochii sunt mai ales recomandate pentru zilele calduroase de vara, dar stilurile maxu prea sunt perfecte pentru cele cu un surplus de kilograme.

Pantalonii scurti , în general, se potrivesc perfect pentru cele cu picioare criminale . Designul în sine este făcut pentru a atrage atentia asupra picioarelor, deci, dacă nu sunteți mulțumit de modul în care picioarele arata ca sau dacă aveți celulita, cel mai bine este să stai departe caci vei atrage atenția spre o parte a corpului de care nu ești complet multumita.


Acelea dintre voi care vreau sa-si scoata în evidență picioarele pot purta pantaloni scurti din denim, mătase sau bumbac asociat cutricouri, teuri sau bluze și vei arata grozav. Dacă inclinati spre un look feminin opteaza pentru taieturi simple, curate și elemente monocromatice.

Cei mai buni pantofi pentru pantalonii scurți : adidași Converse sau tenisi din denim si sandale cu toc inalt pentru un design mai elegant.

Fuste de vara

Fustele midi, fustele scurte și creion sunt cele mai elegante fuste de vara acestui an, asa ca alege stilul care ti se potriveste cel mai bine. Asociaza fusta cu topuri mătăsoase și alege o combinatie de culori care se potriveste personalitatii si starii de spirit. Deși aspectul monocromatice este minunat atunci când este accesorizat corect, cel mai bine este să alegeți culori contrastante atunci când purtati fuste si topuri pentru a accentua stilul si tinuta.