Monday, June 2, 2014

Greseli de machiaj care imbatranesc

Daca nu esti o profesionista a machiajului, poti cădea cu ușurință în cele mai multe capcane care sfârșesc prin a te face sa arati mai batrana. Descoperă cele mai frecvente greseli de machiaj care se adaugă 10 de ani, pentru fiecare produs de machiaj, care ajunge pe fata ta, de la fundație până la linia de sprancene.

Cu aceste sfaturi utile, veți avea posibilitatea de a evita sa arati mai în vârstă decât ești cu adevărat, creând în același timp, de asemenea, un aspect deosebit cu ajutorul machiajului.

Fond de ten greșit


Prea mult fond de ten sau prea putin , poate avea același efect nedorit. Folosind un strat gros de va face sa arati mai batrana la orice ora din zi, dar după ce ridurile încep să apară nu trebuie să folosiți prea puțin. Pudra funcționează cel mai bine pentru tenul gras, în timp pielea uscata arata fenomenal cu fond de ten lichid. Este greu de a găsi grosimea potrivita, dar experimentarea cu machiajul corect duce la efecte dorite. Una dintre cele mai mari greseli de machiaj care se adaugă 10 ani este alegerea unui fond de ten care este prea luminos pentru tonul pielii, deoarece are tendința de a exagera liniile fine. Dacă nu puteți găsi nuanta perfecta perfectă, alege un fond care este cu o nuanta mai închis decat pielea, dar are o formulă de iluminare.
Grosimea corectorulului are același efect. Găsi un marker bun pentru acele cercuri de sub ochi, în loc anticearcanul tradițional. Mai putin este mai mult, așa va concentrati pe domeniile în care va avea cel mai mare impact și va fi mai puțin vizibil, mai pe linii. Prin aplicarea unui corector de iluminare la colturile interioare ale ochilor, vei obtine un look mai ușor, în loc de cel greua, care te face sa arati mai batrana.

Sărind peste creionul de buze este cu siguranta una dintre greșelile de machiaj care adaugă cel puțin 10 ani pentru look-ul tau, dar ar trebui să fii, de asemenea, foarte atenta la culoare. Dacă este prea inchis, va face buzele sa arate mai subtiri, iar asta e ultimul lucru pe care il doriți. Folositi-l într-o nuanta mai deschisa pentru a preveni orice scurgere de ruj în liniile fine peste și sub buzele tale.

Rujul mai inchis la culoare ar trebui să fie evitat, dar, finisaje metalice pot, de asemenea, sa te faca sa arati mai batrana. Trebuie să vă uitați, de asemenea, de aplicarea rujul direct din tub. În schimb, folosiți o perie de buze sau chiar degetul pentru a aplica culoarea cu grijă.

Concentrați-vă pe nuante mai deschise de fard de obraz pentru a evita una dintre cele mai mari greseli de machiaj, atunci când il aplicati. În loc de a folosi prea mult pe obraji, concentrati-va pe cel mai înalt punct al pometilor, pentru un aspect care este mai tineresc. Fardul de obraz ar trebui să se potrivească cu culoarea buzelor.



Folosind rimel pe genele de jos este unul dintre cele mai mari greseli de machiaj care adaugă 10 de ani, mai ales dacă folosiți o nuanță închisă. Se va evidenția cercurile de sub ochi.

Culoarea sprancenelor dispare în mod natural pe masura ce imbatranesc, dar creionul de sprancene nu ar trebui să fie utilizat pentru a le indesa. Singurul lucru pe care îl vom crea, cu ajutorul unui creion care este prea întunecat este un contrast puternic, care nu va arata măgulitor. Când alegeti modelarea sprancenelor , folosiți un creion care este cu o nuanta mai deschisa decat culoarea naturala a sprancenelor pentru un aspect măgulitor.