Sunday, February 22, 2015

Moda sandale vara 2015

Adăugarea unei perechi de sandale la modă la aspectul dvs. va poate ajuta să rămâneti în vigoare, chiar dacă nu porți toate celelalte tendinte de primavara vara 2015 . Afla ce tendințe fac trecerea mai de succes de la piste la strada.

Verifica unele dintre cele mai mari tendinte din primăvara 2015, tendințe de încălțăminte, inclusiv tocuri si platforme, împreună cu alte detaliidee care cu siguranta ai nevoie in colectia ta de pantofi si sandale, de la sandale cu papioane cu sandale multicolore.

Sandale fara toc

În această primăvară, talpile plate nu mai sunt doar ocazionale. Cu ornamente mai sofisticate, aceste sandale cu siguranta transforma o serie de opțiuni mai elegante pentru aceleasi zile, atunci când picioarele tale au nevoie de o perioadă de odihnă de la tocuri.

Sandale gladiator




Sandalele gladiator sunt cu siguranta una dintre cele mai mari tendinte din primăvara 2015 in tendințele de pantofi. Când ai prefera aspectul gladiator sau o interpretare mai moderna de sandala, o să iubesti aceste versiuni noi de încălțăminte romană și greacă . Rodarte, Alexander McQueen și Stella McCartney s-au siretat mai tare, în timp ce Marchesa, Michael Kors și Thakoon au optat pentru mai multe interpretări minime ale tendinței cu dantelă în sus.

Sandale cu platforma



Inspirate din atmosfera anilor '70 retro ", care a fost preluata de piste, flatformele sunt una dintre cele mai mari tendințe de pantofi din acest an. În timp ce unele dintre ele au cu siguranta un vibe de discotecă, majoritatea designerilor au pus un spin modern pe ele. De la Louis Vuitton și Saint Laurent la Victoria Beckham, Roberto Cavalli și Fendi, platforme au fost preluate in majoritatea colectiilor.

Sandalele tesute

Dacă vă place textura, atunci vei iubi cu siguranta una dintre cele mai mari tendințe de pantofi. Detalii țesute au aparut pe pista de la o multime de colectii, de la Bottega Veneta și Alexander Wang la Michael Kors și Altuzarra. Indiferent dacă preferați un aspect mai natural în mediere sau doriti mai multe culori , veti fi cu siguranță in posibilitatea de a găsi perechea potrivita de sandale pentru această tendință.


Sandalele multicolore



Adăugați un pic de dramă la sandale in acest sezon prin alegerea culorilor bogate. Pistele au fost umplute cu două opțiuni tonifiante, inclusiv colecțiile Carolina Herrera, Versace și Suno, în timp ce Burberry, Anna Sui si DKNY au optat pentru mai multe culori. Încercați culori primare mai îndrăznețe sau să le asociați cu cele neutre pentru un look mai subtil.

Sandale cu fundita

Pentru o abordare mai sofisticată la pantofi, un detaliu este cu siguranță fundita. Miu Miu, Christian Louboutin, nr 21, Saint Laurent aduc sandale superbe , transformându-le cu detaliu care adaugă fler instant la look-ul tau.