Saturday, February 21, 2015

Culoarea anului 2015 : marsala

La doar câteva zile după ce Pantone a numit Marsala Culoarea Anului 2015, unele celebritati au aparut deja cu aceasta nuanta exrem de frumoasa pe covorul rosu. Nuanța a fost numit dupa un vin alcoolizat din Sicilia, dar nu a fost la fel de universal îmbrățișat ca unele dintre alegerile anterioare a lui Pantone .

Aflați mai multe despre aceasta culoare și vedeti câteva celebrități care poartă Marsala, atât înainte, cât și după anunțul că este culoarea anului. De la Beyonce și Taylor Swift la Blake Lively și Emma Stone pentru a vedea câteva mari moduri in care se poarta aceasta culoare.

Marsala, Culoarea Anului 2015

Ales de Pantone, pentru ei o culoare" de pamant, naturala sofisticata", Marsala este un amestec de nuanțe de roșu și maro. După ce culorarea anului 2014, Radiant Orhideea , un amestec de nuanțe roz, violet si fuchsia, Marsala este cu siguranta o nuanta mai bogata, iar unele celebritati au îmbrățișat-o deja.

Culoarea s-a confruntat cu unele critici, pentru invocarea de rugina sau sânge uscat, dar alegerea Pantone este cu siguranta măgulitoare pentru mai multe tonuri de piele. Dacă doriți să vedeți cum aceasta nuanta se traduce printr-un look plin de farmec, verifica cateva poze cu celebritati care poartă Marsala, culoarea anului 2015.



Cu mai mult de 6 luni înainte ca si Marsala sa fii fost anunțata culoarea pentru anul 2015, Blake Lively a purtat o rochie in aceasta fermecatoare nuanta la Festivalul de Film de la Cannes 2014. Actrita, care nu angajează niciodata un stilist, a făcut alegerea inspirată a unei rochie Gucci . bogata in nuanța roșu-brun și a ajuns pe lista celor mai bine îmbrăcate.

Dar sa revenim la moda strazii si sa vedem cum putem purta aceasta culoare si care sunt piesele vestimentare cele mai usor de asortat.



O haina de piele sau imitatie de piele asortata cu o pereche de jeansi este o alegere excelenta, usor de asortat si destul de lejera. O jacheta biker in aceasta nuanta este alegerea ideala.



Pentru tinute office si pentru accesorii precum genti de mana sau plicuri, culoarea vinului va va da tinutei un aer chic.



Priviti o tinuta perfecta pentru birou intr-o rochie marsala asociata cu o genta nude.






Pentru ocazii deosebite puteti inlocui cu succes rochia neagra cu rochia marsala. Cu siguranta, veti da dovada de mai multa imaginatie si rafinament.



Puteti de asemenea, opta pentru un machiaj in nuante de marsala. Lac de unghii , fard si ruj de buze pentru a fi in trend.

Alte idei de tinute cu culoare anului 2015 :