Tuesday, September 23, 2014

Animale in vis - semnificatie

Animalele în vise pot fi extrem de utile în a obține o perspectivă asupra noastra - în psihicul nostru. Visele cu animale cu emoție puternică sunt, de obicei, indicative de probleme în viețile noastre.

Animalele în vise semnifica instinctele noastre de bază, emoțiile noastre cele mai profunde. Ele au recurs din dorința noastră cea mai profundă de a fi sălbatici și liberi.

Când investigam animalele noastre în vise, este important să ne reamintim cât mai multe aspecte ale visului . Aici este de a păstra în minte când vă gândiți, la animalele din vise:

Este un animal sălbatic sau domesticit?
Este animalul neglijat sau sănătos?
Ce mediu are animalul?
Interactionezi cu animalul sau il vezi de la o distanță?
Din care dintre cele patru direcții vine animalul?
Cum se mișcă animalul? Departe de tine sau față de tine? Rapid sau lent?
Toți acești factori joacă un rol în determinarea sensul acestor vise.

Animale în vise sunt comunicatori puternici. Când se face efortul să iasă la suprafață în visele noastre, este responsabilitatea noastră de a descoperi ce mesaj încearcă să comunice cu noi.

Când animalele din vis vin la tine, înregistreaza cât mai mult de aceste vise , cum vă puteți aminti.

Mai jos sunt cateva animale din visele comun și semnificațiile lor. Ca de obicei, sensul ultim al unui animal în visul tău depinde de tine . Acordând o atenție la anumite detalii din vis (cum ar fi cele enumerate mai sus, și timp pentru a comunica cu animalul dumneavoastră din vis, sensurile vor deveni mai personale și mai clare pentru tine.

Animalele comune în vise și semnificația lor

Furnicile: Furnicile pot simboliza că ceva este neinregula sau iritant cu tine. În cazul în care se târăsc pe corpul tau , acest lucru ar putea însemna ca ai treburi neterminate pe care aveți nevoie sa le rezolvati. Furnicile reprezintă, de asemenea, munca grea și comunitate. Dacă visezi un mușuroi de furnici, se indică faptul că aveți un cerc puternic de familie și prieteni care susțin eforturile tale.


Urs : Urșii sunt simboluri ale calmului si puterii. Ursii indica, de asemenea, un moment de introspecție. Dacă visezi un urs dormind sau in hibernare, acesta este un mesaj pentru a face un pic de suflet inainte de a vă prezenta o idee in lume. În cazul în care un urs vă urmărește, acest lucru înseamnă că eviti o mare problemă în viața ta și este timpul să te ocupi de ea. În cazul în care ursul este în picioare, acesta este un semn că trebuie să-ti apere convingerile tale.

Albinele: Albinele din vise indica o rețea de zumzet de comunicare. Ele pot indica, de asemenea, atenția noastră pentru idei care sunt polenizatoare cu succes în viețile noastre.


Pisici : Pisicile în vise reprezintă puterea feminină. Pisicile, de asemenea, duc la cunoștințe ezoterice și tutela spirituală. Pisicile albe reprezinta constiinta spirituala. Pisicile negre semnifica secrete ascunse sau puteri ascunse în interiorul viselor. Pisici sălbatice ne încurajează să ne exercitam puterea voinței mai mult. Pisicile domestice indica un loc de confort în viața noastră.


Caini : Cainii în visele noastre se ocupa de prietenie și loialitate. Cainii bolnavi in vis pot reprezenta o bârfă dăunătoare din viața ta. A fii muscat de un caine indică faptul că ai de-a face cu o conștiință vinovată. Câinele este, de asemenea, un simbol de vis pentru instict. Fiind atacat de un câine poate sugera ca poti acționa prea mult din impuls. În cazul în care sunteti condusi de un caine in vis, el sugerează ca sunteți confortabili cu voi insuti.


Elefantii: Animalele în vise, cum ar fi elefantii sunt un mesaj ca suntem capabili să ne ocupam de orice obstacol cu care ne confruntăm in acest moment. Elefantii in vis reprezintă putere, suveranitate, stabilitate și rezistența.


Broasca: Animalele în vise, cum ar fi broastele reprezintă binecuvântări, dragoste și prosperitate. Dacă visezi ca ti o broască în mâinile tale, sugerează ca cele mai dragi dorinte devin realitate.


Soim : Soimul reprezinta dorinta noastra de libertate. Dacă in visul tău soimul este de zbor în aer, acesta sugereaza ca planurile tale sunt ambițioase și aveți nevoie de curaj pentru a vedea viziunea dumneavoastră până la capăt. În cazul în care soimul este într-o cușcă sau blocat simti ca nu ai voie sa te exprimi in acest moment sau ești prins într-o relație restrictiva.

Șopârla : Sopârlele vin la noi cu un mesaj să fim precauți în relațiile noastre cu ceilalți. Șopârlele, de asemenea, ne încurajeaza să rămânem calmi în situații tensionate.

Șerpi : Șerpii în vise reprezintă energie psihică. Când visezi serpi, acesta este un mesaj pentru a trezi energiile care influențează sentimentele și instinctele. Prin aducerea acestor energii la suprafață, va modela mai mult personalitatea și destinul tău. Dacă șarpele te mușcă în visul tău, să nu ai încredere in oamenii noi pe care ii intalnesti.