Wednesday, December 4, 2013

Horoscop Ianuarie 2014 Scorpion

O perioadă interesantă, plină de efervescență și de acțiune, care ar putea aduce vești. Venus, planeta iubirii (si stapanul casei Scorpionului de cupluri), va fi într-o poziție de promovare a conversațiilor, schimburilor de mesaje, excursii și date. Discuțiile vor fi grave sau semnificative, vestile vor fi relevant. În ianuarie 2014 vă puteți întâlni cu oameni speciali care vor avea ulterior un impact asupra vietii tale relationale: cineva de care va veti indragosti sau care vă va prezenta la un potential partener sau vă va oferi informații utile pentru relații, etc. Incă acum va fi foarte posibil pentru tine de a face o excursie, împreună cu persoana iubita, pentru a studia împreună cu ea sau împărtășiți un alt fel de activitate intelectuală.

Va fi o mulțime de comunicare în cadrul cuplului: vei face planuri, calcule, schimbul de opinii. Uneori, mai multe episoade tensionate s-ar putea să apară, de asemenea, atunci când fiecare dintre voi susține punctul de vedere personal cu înverșunare. Un pic mai mare deschidere pentru opiniile celuilalt ar fi binevenită.

Vioiciune și de întreprindere.

Veți începe anul 2014, cu o mulțime de idei în mintea ta, cu tot felul de proiecte și cu determinarea de a rezolva problemele pe care le nu ai fost în stare să rezolvi anterior. Veți lua măsuri, stabilite, întâlniri, planuri, veti urma negocieri, decideri. Nu va fi un vânt de noutate în aer. Ceva se va reîmprospătată în mediul de lucru sau , poate, în zona de colaborare care va la fel de bina. In ianuarie 2014, o parte importantă din energia și inițiativa va intra în probleme legate de familie, cazare, proprietăți, sediu. Există domenii care ar putea testa răbdarea dumneavoastră, domenii în care nu vor apărea obstacole, complicații, întârzieri, sub presiunea timpului, ghinion. Lucrurile se vor rezolva cu calm, prin adaptare la situația. Uultima decada a lunii ianuarie 2014 va veni cu soluții și oportunități: un eveniment fericit în familie, o investitie imobiliara, achiziționarea unui produs durabil, etc. Ultima parte a lunii va fi favorabila din punct de vedere financiar.

 Stres și epuizare. Uneori, descurajare. Acestea ar putea fi efectele pătratului între Marte și Saturn, care va ataca puncte vulnerabile ale Scorpionului. Rezistența fizică va fi slabă în ianuarie 2014. Ar trebui să te odihneasti, încercați să vă relaxați și să cautati modalități de a consolida imunitatea dumneavoastră.