Wednesday, December 4, 2013

Horoscop Ianuarie 2014 Sagetator

O luna oarecum mai liniștit , la fel de liniștita cum poate fi pentru un Sagetator, mereu în căutare de aventură . Ideea este că în ianuarie 2014 dragostea nu va fi exact in centrul atentiei si ar putea avea alte priorități. În cazul în care relația de cuplu este, cu toate acestea, printre prioritățile tale, se va dezvolta într-un mediu pragmatic, mai degrabă decât romantic. Preocupările cuplului vor fi practice și precise, ele vor fi cu privire la problemele materiale, valori si bani. Aprecierea și compararea se va face pe baza unor evaluări foarte sensibile, armonia cuplului va depinde de factori financiari, etc. În unele cazuri, va fi, de asemenea, invers:. finanțelor vor depinde de partener.

Atmosfera se va schimba in ultima decada a ianuarie 2014 și se va schimba în bine. Va fi o deschidere mai mare pentru celălalt, mai multa disponibilitate de comunicare, te vei comporta mai liber și mai spontan in relatiile voastre, vor fi vesti bună, date frumoase, posibile excursii împreună. Ai putea întâlni chiar pe cineva care va conta în viața ta. Banii vor fi principala preocupare în ianuarie 2014. Dorința de a câștiga mai mult va crește și se vor lua măsuri în acest sens, impulsul de a cumpăra, de a face oferte sau pur și simplu de a investi și a petrece vor fi stimulate. Vor apărea tensiuni financiare, dar, de asemenea, oportunități. Sectorul de bani va fi dinamic, mai ales in primele doua decade ale lunii ianuarie 2014.

Dincolo de problema de bani, va exista o sete mare de informații, diseminare și schimbul de informații. Din această direcție vor veni si riscuri, deși, vor fi legate de indiscreție, bârfă, lucruri ascunse, care vor genera dispute. Veți avea multe și îndrăznețe inițiative: unele vor fi de succes, altele vor lucra încet și fara voința, probleme . Acțiunile vor fi mult mai fluide, mai eficiente și mai productive in ultima decada din ianuarie 2014, care va aduce soluții și oportunități de a face noi contacte și seteaza noi colaborari. Vor fi în continuare amenințari a unor pericole ascunse. Nu iti asuma prea multe riscuri și păzește-ți spatele!

Cu axa in Nodurile Lunii peste axa de sănătate, vei fi mai vulnerabil din punct de vedere medical în 2014, mai ales din moment ce Saturn va fi în jur. Există luni, cu mari riscuri și luni, cu riscuri mai mici. Ianuarie 2014 va fi o lună cu riscuri mai mari, deci renunta la faptele curajoase, ai grijă de tine și fii prudent. Conduceți cu atenție!