Friday, December 27, 2013

Horoscop Februarie 2014 Berbec

Februarie 2014 va fi o lună de frumoasa. Nu neapărat pasionata, ci mai degrabă vesela, armonioasa, generoasa. Venus (planeta de cupluri și pentru Berbec, conducătorul casei de relații), va fi in Varsator, într-o zonă luminoasă a horoscopului, care favorizează divertismentul, conspirațiile, comunicarea, planuri de viitor, progres. Trigonul cu Venus, care il va face cu Jupiter în Gemeni promite o realizare legata de o relație sau un eveniment pozitiv: vei întâlni pe cineva nou, vei avea o intalnire, o discuție, o informației sau o veste, care va avea un impact benefic in viața ta sentimentala .

 Configurația astrala a lunii februarie 2014 va emana o dorință pentru ceva racoritor si deschiderea la ceva nou, care va îndemna la experimente și va stimula ingeniozitatea sentimentaal. Evenimente neașteptate, surprize si schimbari de planuri vor face lucrurile chiar mai interesante. Va fi o perioadă în care vei socializa mult, iar acest lucru ar putea fi avantajoas: petreceri, spectacole, gale, reuniuni, congrese - care sunt, activități care implică un grup, o organizație , ajuta la buna dezvoltare a relațiilor în curs sau da naștere unei noi iubiri. Există o lună de top pentru tine, în februarie 2014, însă, de asemenea, destul de complicată.





Va fi în continuare ambiție, energie, curiozitate intelectuală, viziune amplă, capacitate sporită de a organiza și de a gestiona, de a lansa inițiative și proceduri. În plus, veți găsi că este foarte ușor de a face ca interacțiunea sa se întâmple (colaborare, parteneriate, relatii cu clientii, etc). Vei gestiona activități comune , veți avea puterea de a mobiliza și grupurile de oameni care nu împărtășesc aceleași obiective sau speranțe. Vă veți bucura de popularitate, veți fi plăcut de către fani și susținut de oameni puternici. Cu toate acestea, în spatele perdelelor, vor mai fi pericole și au capacitatea de a vă provoca probleme mari: intrigi răuvoitoare, bârfe și zvonuri, atacuri subversive , dușmani agresivi, posibile boli.

Succesul la public nu trebuie să pună vigilenta de a dormi, nici nu trebuie să te faca să ignori avertismentele de oboseală sau slăbiciune ale organismului. Din punct de vedere financiar, lucrurile vor merge bine în februarie 2014. Deciziile trebuie să fie analizate cu atenție, indiferent de domeniu:. profesie, bani, viata privata. Neptun în una din casele medicale din Berbec, în următoarele șase sau șapte săptămâni de sănătate ar putea afectata sanatatea (accidente , intoxicații, infecții, boli acute, crize dureroase, hemoragii, arsuri, arsuri, etc). Evita excesele si imprudenta, si fiti atenți atunci când călătoriți!