Saturday, February 21, 2015

Horoscop Martie 2015 Gemeni

Încă o lună foarte ocupata incepand cu Venus care formeaza un pătrat in decan dumneavoastră de la 27 februarie - 5 martie 2015. Aceasta este o influență leneșa și nu vei simti ca va merge. Va trebui să ți garda sus atunci când vine vorba de relatiile intime și schimbul de bârfă. Venus in conjunctie cu Neptun aduce riscul de scandal sau de înșelăciune.

Mercur in casa ta de la 28 februarie pana in 26 martie aduce o infulenta buna. Acesta este un buna influență in fundal până în aprilie pentru că aduce vigilență mentală, judecată buna și un spirit inteligent . Nu vă faceți griji prea multe despre Mercurul retrograd. Aceasta înseamnă pur și simplu că planurile tale ar putea fi într-o stare de flux până se transformă direct.

Efectuarea de planuri pe termen lung, bazate pe bunul simț este o temă majoră, cu Mercur si Saturn aflate la un loc de două ori în această lună. În timpul primulului dintre aceste aspecte, de la 3-7 martie, aduna informații, citiți mult și cereți sfatul bătrânilor sau profesioniștilor. În timpul celui de al doilea aspect, de la 17-21 martie, finalizeaza planurile tale . Dacă aveți nevoie să semnati contracte, atunci faceți acest lucru pana la 17 martie, înainte de luna nouă.

Restul lunii martie va tine foarte ocupat, cu atât de multe tranzite . Este logic deci, că această lună prezintă unele provocări pentru a le depăși, pur și simplu de ține pasul cu ritmul agitat, va fi un efort. Acesta luna va fi plină de satisfacții, caci influențele pozitive le depasesc mult pe cele negative.

Vă puteți baza pe curaj și tărie cu Marte in decanul dumneavoastră de la 19 martie - 5 aprilie 2015. În timp ce luna noua sugereaza unele provocări in ego și bătălii pentru dominare, Marte vă oferă avantajul cu creșterea sex-appealului si carisma.

Venus în decanul tau de la 20 martie-03 aprilie crește și mai mult atractivitatea fizica. Relatii intime ar trebui să fie o tema majoră în ultima săptămână a acestei luni. Noi relații sunt o posibilitate reală cu Venus in conjunctie cu Marte de la 20 martie pana in 24 martie. Ambele planete de dragoste fac un aspect frumos pentru Saturn. Acesta este un indicator de angajament și longevitate. Cu toate acestea, Soarele in conjunctie cu Neptun de la 23-27 martie înseamnă că ar trebui să-ti mențini moralitatea și să fii total cinstit. Conjunctia Soare Saturn înseamnă că va trebui să spargeti unele bariere sau sa va depășiti inhibițiile, pentru a profita din plin de sex suplimentar. Acest lucru este mai mult un test prezentat de Saturn in decanul dumneavoastră în acest an.