Monday, September 22, 2014

Femeia Berbec si Barbatul Taur - Compatibilitate

Berbecul este un semn care are nevoie de entuziasm constant si doreste gratificare instantanee în dragoste. Este pur și simplu un semn de foc, cu o mulțime de erupții acum și in viitor. În timp ce Taurul are un puternic sentiment de angajament și scop și este, de obicei, lent în dezvoltarea unei relații.

Un bărbat Taur este o persoană puternica, cu toate calitățile intelectuale și cu inimă. El nu este niciodată un visător romantic, mai degrabă el ia relațiile practic și in serios. In dragoste cu o femeie Berbec este profund afectuos, romantic și sentimental. Desi femeia Berbec poate il găsi încăpățânat și posesiv, el nu este niciodată gelos din fire. El este un adevarat gentleman care isi ține mereu cuvintele sale și nu este niciodată neplăcut. Răbdarea și fiabilitatea sunt doar sinonimele unui bărbat Taur cu cele mai calde moduri de devotament.

O femeie Berbec este o femeie foarte independenta, cu o mulțime de lucruri în mintea ei, la un moment. Ea este o doamnă intelectuala care urăște să fie umbrita de cineva. Ea este determinată de a face primul pas în toate aspectele vieții sale, inclusiv in romantism. Ea este un iubitor extrem de privat și nu poate face fata presiunii dragostei. Ea, într-o relație cu un bărbat Taur este foarte protectoare cu iubitul ei și este mereu acolo să-l sprijine în toate aspectele vieții. Idealurile de dragoste împărtășite de către barbatul Taur ii face inima sa se topeasca si sa se simta atat de calda.

O femeie Berbec poate aduce un nou entuziasm in viață mocăita a barbatului Taur. Ea este o doamnă în totalitate care are o poziție dominantă în zonele de romantism și iubire. Ea stie toate problemele vieții alături de Taur si ii acorda sprijin și dragoste pentru a menține pacea în viața lui. El o poate găsi un pic mai extravaganta, dar care pot fi controlata cu atenția cuvenită din partea barbatului Taur. Tandretea ei poate merge de-a lungul drumului cu Taurul. Ea are nevoie doar de grija și respect din partea lui și sa aiba grija pentru că odată ce acest barbat pleacă, el nu se uită înapoi.

Un bărbat Taur poate învăța de la o femeie Berbec foarte mult in zona de implicare romantica. Odată ce el se indragosteste de ea, este nevoie de mai multe momente de durere și resentimente . Acest lucru ii dă ei o satisfacție imensă și un sentiment de confort și siguranță . Explozia de de furie a ei nu are nici un răspuns de la el; de fapt, el încearcă întotdeauna să se calmeze. Atunci când ea începe să devină instabila emoțional, el o lasă singură , in propriul ei spațiu și apoi ii răspunde cu mare căldură o dată ce ea este gata să-l accepte din nou cu dragoste și grijă. Ea este inițiatoarea între cei doi în aproape orice domeniu. Dar dacă îl împinge prea tare cu negativitate, ea poate avea de a face cu temperamentul erupt al bărbatului Taur, care ar putea fi de o furie pe care nu a experimentat-o înainte.

Cu unele eforturi pentru a se adapta la diferențele și manierele personale, un barbat Taur și o femeie Berbec pot găsi o mulțumire rara și foarte confortabila împreună. Această doamnă are nevoie de o cantitate enormă de libertate pe care el este capabil să o furnizeze din cauza absenței elementului de gelozie. După ce atracția lor magnetică îmbunătățește emoția și noutatea sa, ar putea exista intimitate imensa între cei doi. Într-o relație ideală între barbat Taur si femeia Berbec, ea oferă ideile și energia , în timp ce el oferă stabilitatea și securitatea în toate aspectele vieții.

Sexul este o formă de eliberare mentala, emoționala, fizica și spirituala pentru femeia Berbec. Sexul poate face să se simtă ca și cum toate visele ei devin în sfârșit, realitate. Văzând cum vede ea sexul ca o fantezie palpitanta și el ca un act obișnuit, poate cauza probleme în domeniul sexual pentru cei doi. El nu vede sensul în eliberarea de orice fel de energie, cu excepția cazului in care scopul său este de a produce ceva practic și util. Tipicul Taur nu consideră visele ca nici esențiale sau productive. Ea este în regulă dacă el nu răspunde la energia ei sexuală la început, atâta timp cât el ii poate oferi dragoste fascinanta.

Există, în general, o scânteie instantanee între femeia Berbec și calmul barbat Taur dar ei trebuie să călătorească prin intermediul unor drumuri accidentate pentru a realiza o relație draga. Atât Berbecul cat și Taurul împărtășesc trăsăturile comune ale posesivitatii si loialitatii, de neegalat. Deci, pentru a face relatia sa mearga există o nevoie de a da dovezi și arome de dragoste vizibile atât in forma fizică și devotament și, de asemenea, o mare comunicare pentru a menține înțelegerea.