Thursday, March 16, 2017

Moda 2017 vara - tendinte si noutati


Afla tendintele modei de vara 2017, fi pregatita din timp, alege cele mai potrivite rochii, tricouri, pantaloni scurti, sandale sau blugi.

Rochia neagra mini nu va disparea niciodata din moda. Fiecare femeie, care se respecta pe sine, trebuie neaparat sa posede cel putin o astfel de rochie, ideal ar fi sa aiba cateva, care difera una de alta dupa croiala si detalii, conform noilor tendinte ale modei. In acest sezon, mica rochie neagra ne este recomandata de Dolce&Gabbana Ermanno Scervino, Fendi, Francesco Scognamiglio, Julien Macdonald, Kimora Lee Simmons, Marchesa, Osman.

Rochii maxi din materiale vaporoase, potrivite în special persoanelor cu un stil feminin și romantic. Le poți accesoriza cu coliere statement, dar și lanțuri delicate, iar curelele pentru talie vor fi un must have.

Cât despre imprimeuri, marile case de modă ne propun imprimeurile geometrice, dar și pe cele florale. După ce să te mai uiți când mergi la cumpărături? Culori aprinse! Sezonul acesta este oricum, dar nu plictisitor.

Cunoscutul institut care se ocupă cu studiul culorii, Institutul Pantone Color a efectuat un top al culorilor care se vor purta cel mai mult în primăvara şi vara anului 2017. Se vor purta atât nuanţele vii de albastru, verde şi galben dar şi cele pale de alună sau kaki.