Saturday, January 11, 2014

Rochii 2014 - colectia Dolce & Gabbana

Pentru primavara / vara 2014 ,campania Dolce & Gabbana , cele două genii din spatele etichetei, Domenico și Stefano, au decis să rămâna la o formulă testată care funcționează. Noul set de anunțuri dezvăluie cele mai tari ansambluri de sezon care ar putea aduce un sentiment de deja-vu ccia acestea sunt încă în funcție de tipul de familie de a aduna cu un glam pe care l-am văzut in sezoanele trecute. Cu toate acestea, nu este mai puțin interesant pentru a o viziona.



 Noua campanie o aduce pe bomba Bianca Balti, în lumina reflectoarelor, din nou. Ea reprezintă alături de Eva Herzigova, Catherine McNeil și Marine Deleeuw și modele masculine Adam Senn, Evandro Soldati, Noah Mills și Tony Ward. Noua colectie Dolce & Gabbana de primăvară vara 2014 a fost a filmata de designerul Domenico Dolce în Taormina. Cum Sicilia fiind o mare parte din sursa de inspiratie din spatele colectiei Dolce & Gabbana de primavara 2014 , locația nu ar fi putut fi o alegere mai bună. Noua campanie este, în esență, o selecție curatorie de noua linie cu un spirit mai practic. Cu motive de monede masive și multe contraste texturale siostentative, a fost destul de ușor să-și amintească ca linia Dolce & Gabbana este vazuta ca fiind opulenta , în primul rând.



 Cu toate acestea, stilul de noua campanie, pentru cele mai multe dintre opțiunile afișate face noile creatii sa para mult mai ușor de purtat în viața reală, fără sa diminueze declarația lor de a face potențial. Eleganța de lady și stilul sunt strâns împletetite în noua campanie Dolce & Gabbana primavara / vara 2014 . Eticheta face o treabă excelentă la dezvăluirea modului în care femeile cu nevoi au stiluri diferite care pot actualiza aspectul lor, ceea ce face noua campanie o bună sursă de inspirație pentru cele care au făcut propus sa fie mai elegante pentru noul an . Noua campanie Dolce & Gabbana de primăvară 2014 aduce, de asemenea, un set interesant de accesorii în lumina reflectoarelor, mai ales atunci când vine vorba de genți de mână. Ca și cu restul de aspect, eticheta aduce ambele optiuni de sezon inspirate și obiecte versatile, care ar dovedi o investitie mare.