Wednesday, June 8, 2016

Femei frumoase si destepte pe Facebook

Observ ca foarte multi oameni din jurul meu, cat si pe Facebook , au o parere foarte buna despre ei . Da, si eu am o parere buna despre mine, dar macar eu am o baza reala. Intalnesc zilnic oameni care isi dau o importanta iesita din comun , au o aroganta stupida in ei , un aer net superior ( in special femeile) , sunt agresivi verbal , necivilizati ,invidiosi, barfitori, urati, rai, stridenti care ma face sa ma intreb cu seninatate oare chiar nu le spune nimeni o parere sincera despre ei /ele ?
Oamenii care sunt oameni cum s-ar zice, in general, sunt oameni zambitori ,calmi , frumosi , respectuosi. Cu cat sunt mai sus, cu atat sunt oameni mai buni.
Dar restul.... Stiu ca o parte din ei vor citi asta... eu nu ma cert cu oamenii pentru ca intru pe un teren strain mie, nu te poti certa cu cineva care toata viata si-a trait-o in certuri , scandaluri , ura sau jigniri. Este logic ca un om normal pierde in fata lor caci experienta prostiei , invidiei , rautatii...isi spune cuvantul. Dar faptul ca evit aceste lucruri asta nu inseamna ca nu am si o parere.
Lucrurile sunt foarte simple din punctul meu de vedere :
Esti DESTEPT/ DESTEAPTA daca ai macar o amarata de diploma de bac , nu vorbesc de mastere sau doctorate. Ai o gramada de specializari sau o afacere proprie pe care ai dezvoltat-o si o cultura generala deosebit de dezvoltata. Vorbesti cateva limbi straine ...una macar invatata la scoala .Oamenii destepti au o viata frumoasa , vad viitorul in roz si sunt foarte optimisti !
Ai BANI si TRAIESTI BINE daca ai macar locuinta ta proprie, un 50 mp decenti pe persoana, maxim o baie la doua persoane , o curte , o gradina, masina personala, ai alte bunuri imobiliare, terenuri , obiecte de valoare, iti permiti un concediu in sezon ( nu in extrasezon ) in hotel ( nu la rude cum considera multi cunoscuti), iti permiti cand vrei o zi libera, iti permiti sa-ti faci plinul la masina ( nu bagi de 50 sau 100 lei ), ai asiguri de viata , asigurari private pentru sanatate , accidente , pensii, studii la copii , cand nu ceri niciodata bani imprumut. Si nu vorbesc doar de barbati ci si de femei.
Esti FRUMOS/FRUMOASA daca reusesti sa atragi priviri calduroase intr-o tinuta decenta. Caci daca te machiezi strindent si umbli cu sanii pe afara si in haine foarte sexi, normal ca atragi priviri. Daca in permanenta iti spune lumea ca esti frumoasa ( nu pe facebook), inclusiv copiii care nu mint niciodata la acest capitol. Esti frumoasa cand ai o fata draguta , trasaturi frumoase , delicate ,o greutate normala , o musculatura lucrata , un par bogat si lung , o piele fina si curata , o talie de viepe, un corp de clepsidra, picioare lungi , sani fermi , daca esti feminina, educata, eleganta , draguta ,fina, zambitoare , civilizata , amabila , un accent frumos , un vocabular decent.
Esti un OM BUN daca esti sincer cu cei din jurul tau, daca ii ajuti la nevoie , daca nu barfesti, daca iubesti animalele si ai grija de ele, daca iubesti natura si ai grija de ea, daca vorbesti frumos si ai rabdare cu toti copiii si batranii pe care ii intalnesti , daca nu jignesti si urasti persoanele mai bune decat tine, daca iti respecti vecinii prin a nu da muzica la maxim , daca nu cauti scandal din orice , daca iti respecti partenerii de trafic si le admiti micile greseli, daca te comporti frumos cu membrii familiei , daca le oferi libertate , liniste , dreptul la proprile decizii , dreptul la intimitate